Vikings: Valhalla, πρώτο πλήρες και αιματοβαμμένο trailer για τη νέα σειρά

Τέλος τα teasers, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε το πρώτο πλήρες trailer για την τηλεοπτική σειρά Vikings: Valhalla, η οποία αποτελεί spin-off του επιτυχημένου Vikings του History Channel και αναμένεται στο Netflix στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Το Vikings: Valhalla εκτυλίσσεται περίπου 100 χρόνια μετά το φινάλε της original σειράς και επικεντρώνεται στον θρυλικό εξερευνητή Leif Eriksson (Sam Corlett), την αδερφή του Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) και τον πρίγκηπα Harald Sigurdsson (Leo Suter).

Η επίσημη σύνοψη της πλοκής αναφέρει:

Καθώς οι εντάσεις μεταξύ των Βίκινγκς και των Άγγλων βασιλιάδων φτάνουν σε ένα αιματηρό οριακό σημείο και καθώς οι ίδιοι οι Βίκινγκς συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές πεποιθήσεις τους, αυτοί οι τρεις Βίκινγκς ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους μεταφέρει στους ωκεανούς και σε πεδία μάχης, από το Kattegat μέχρι την Αγγλία, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading