Warner Bros.: Πολύ πιθανή η δημιουργία σειράς Penguin με τον Colin Farrell

Μπορεί η νέα ταινία Batman να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022, αλλά η Warner Bros. έχει ενθουσιαστεί τόσο με την ταινία που ξεκίνησε να σχεδιάζει spin-off σειρές. Μία ολοκαίνουργια σειρά που θα επικεντρωθεί στον Penguin βρίσκεται σε εξέλιξη για το HBO Max.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. αλλά ο Colin Farrell έχει ήδη δεχθεί πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Laura LeFranc πιθανότατα να υπογράψει το σενάριο ενώ ο σκηνοθέτης του Batman, Mat Reeves και ο παραγωγός Dylan Clark θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Κατά πάσα πιθανότητα, η σειρά θα αποτυπώσει την πορεία του Penguin μέχρι την ανάληψη της εξουσίας στο Gotham. Πρωτοεμφανιζόμενος το 1941, ο Penguin πήρε το όνομα του επειδή ήταν κοντός και είχε περίεργα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του. Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε σε έναν αδίστακτο κακοποιό που πρωτοστατούσε στο Gotham και έπαιζε σημαντικό ρόλο στο οργανωμένο έγκλημα. Ο Penguin είχε καζίνο και μάλιστα έγινε δήμαρχος της πόλης για ένα χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς, δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά, ούτε χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα στο HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading