WhatsApp: Έρχονται avatars, αύξηση του χρονικού περιθωρίου για διαγραφή μηνυμάτων κ.ά.

Νέες λειτουργίες ανακαλύπτει η ομάδα WABetaInfo στις beta εκδόσεις της υπηρεσίας WhatsApp, η οποία εξελίσσεται διαρκώς από τη Meta για να μετατραπεί στην πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία messaging στην αγορά.

Η πρώτη από αυτές είναι η εξέλιξη του Delete for Everyone, μια επιλογή που πρωτοεισάχθηκε στο WhatsApp το 2017 δίνοντας στους χρήστες ένα αυστηρό χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο μπορούν να διαγράψουν απεσταλμένα μηνύματα. Αυτό το όριο ήταν στα 68 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, αλλά σύντομα θα αυξηθεί στις 2,5 ημέρες.

Η δεύτερη αφορά την δυνατότητα δημιουργίας custom avatar που θα μπορείς να χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια των video κλήσεων και σε πακέτα stickers, περίπου όπως αυτά που βλέπουμε στις υπηρεσίες των Apple και Samsung, ενώ η τρίτη αφορά την desktop έκδοση που θα σου επιτρέπει να θολώνεις το φόντο κατά την διάρκεια των τηλεδιασκέψεων.

Εκτός των παραπάνω, οι φήμες λένε πως σύντομα το WhatsApp θα προσφέρει την επιλογή ταξινόμησης των συνομιλιών με βάση τα αδιάβαστα εισερχόμενα μηνύματα, όπως και την επιλογή να αποχωρείς από ομαδικές συνομιλίες χωρίς να γίνεται αντιληπτό στους άλλους χρήστες (παρά μόνο στον διαχειριστή).

Πιθανότατα θα δούμε κάποια από τα παραπάνω στην επόμενη αναβάθμιση του WhatsApp.

[via]

Loading