Windows 11: Διαθέσιμα τα νέα Snipping Tool, Calculator και Mail & Calendar

Μετά τα teasers του Panos Panay, έφτασε η ώρα να ενσωματωθούν και επίσημα πλέον ορισμένα από τα νέα εργαλεία του Windows 11. Με την τελευταία αναβάθμιση της beta έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος για τους Windows Insiders, έγινε η εισαγωγή του νέου Snipping Tool, αλλά και των νέων εφαρμογών Calculator και Mail & Calendar.

windows-11-snipping-tool-new-3.jpg

Για το Snipping Tool είχαμε δει και σε προηγούμενη αναφορά πως πρόκειται για έναν συνδυασμό των δύο προηγούμενων “λύσεων” της εταιρείας. Η Microsoft υπόσχεται ότι συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες να παίρνουν screenshots στον υπολογιστή τους, μια διαδικασία που μόνο ευχάριστη δεν λες στο Windows 10.

windows-11-calculator-new.jpg

Από την άλλη, οι εφαρμογές Calculator και Mail & Calendar αναβαθμίστηκαν με νέα εμφάνιση σε αντιστοιχία με την γενικότερη αισθητική του Windows 11, όπως οι στρογγυλεμένες γωνίες και η δυνατότητα να ακολουθούν το γενικό θέμα του λειτουργικού συστήματος. 

windows-11-mail-new.jpg

Υποθέτουμε ότι στην επόμενη αναβάθμιση της beta έκδοσης θα προστεθούν τα Focus Sessions και η νέα εφαρμογή Clock, ενώ όσο πλησιάζουμε προς το επίσημο λανσάρισμα της τελικής έκδοσης λογικά θα αυξάνεται και ο ρυθμός της προσθήκης των νέων χαρακτηριστικών του Windows 11.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Microsoft]

Loading