Windows 11: Διαθέσιμο επίσημα για όλους!

Σε λίγα λεπτά ξημερώνει η 5η Οκτωβρίου 2021 στην Ελλάδα, αλλά ήδη οι χώρες που βρίσκονται ανατολικότερα έχουν περάσει στην επόμενη ημέρα και γι’ αυτό η Microsoft αποφάσισε να λανσάρει με μιας για όλο τον κόσμο το Windows 11. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε πλέον τον υπολογιστή σας στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος, αρκεί να είναι συμβατός με αυτήν.

Για να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις προϋποθέσεις της Microsoft για το Windows 11, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το αναβαθμισμένο εργαλείο PC Health Check που μπορείτε να βρείτε εδώ. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, το PC Health Check θα σας ενημερώσει συγκεκριμένα για τους λόγους που δεν είναι εφικτή η εγκατάσταση του Windows 11.

Όσοι πληρείτε τις προϋποθέσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην ενότητα Windows Update από το μενού των ρυθμίσεων (Start -> Settings -> Update & Security -> Windows Update -> Check for Updates) και να κάνετε υπομονή μέχρι να κατέβει το αρχείο του Windows 11. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για να εναλλακτικό τρόπο εγκατάστασης, όπως με τη χρήση εξωτερικού μέσου ακολουθώντας τις οδηγίες της εταιρείας (από εδώ).

Μια νέα εποχή Windows μόλις ξεκίνησε και αναμένουμε τις πρώτες αντιδράσεις των χρηστών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading