Windows 11: Δωρεάν η αναβάθμιση για τα Windows 10 PCs

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που γεννήθηκαν εύλογα μετά την παρουσίαση του Windows 11 από τη Microsoft πριν από λίγη ώρα, αφορά την τιμή της νέας έκδοσης και τι θα ισχύσει για τους κατόχους υπολογιστών με παλαιότερες εκδόσεις Windows.

Η Microsoft ξεκαθάρισε ότι η αναβάθμιση σε Windows 11 θα είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για τους υπάρχοντες χρήστες Windows 10, όπως ακριβώς ήταν διαθέσιμο δωρεάν το Windows 10 για όσους χρησιμοποιούσαν υπολογιστές με Windows 7 και Windows 8.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Windows 11 έχει ως ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος αρκετά προσιτά χαρακτηριστικά για την πλειοψηφία των υπολογιστών της τελευταίας δεκαετίας, καθώς χρειάζεται επεξεργαστής CPU 64-bit, τουλάχιστον 4GB μνήμη RAM και τουλάχιστον 64GB αποθηκευτικός χώρος. Μπορείτε να ελέγξετε από τώρα εάν ο υπολογιστής σας υποστηρίζει το Windows 11 μέσω της εφαρμογής PC Health.

Η διανομή του Windows 11 θα γίνει όπως και αυτή του Windows 10, δηλαδή μέσα από την ενότητα Windows Update στις γενικές ρυθμίσεις του υπολογιστή σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading