Windows 11: Τα πρώτα screenshots για τη νέα taskbar και το Start Menu [Update]

Προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη αποκάλυψη της επόμενης έκδοσης του Windows OS, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2021, τη στιγμή που ήδη έρχονται στη δημοσιότητα τα πρώτα screenshots για το περιβάλλον χρήσης και το Start Menu.

Οι αποκαλύψεις έγιναν στο κινέζικο δίκτυο Baidu και προφανώς διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα τους, αλλά από αυτά που βλέπουμε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ίσως δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Από αυτήν την πρώτη επαφή παρατηρούμε πολλές ομοιότητες με το Windows 10X, την απλοποιημένη έκδοση του Windows OS που τελικά ακυρώθηκε από την εταιρεία, οπότε δεν αποκλείεται αρκετά από τα στοιχεία να “πέρασαν” στη νέα έκδοση.

windows-11-start-menu.jpg

Διακρίνουμε, λοιπόν, τα εικονίδια των εφαρμογών στο κέντρο της taskbar, κάτι που θυμίζει αρκετά το στυλ του macOS, ενώ το Start Menu περιλαμβάνει σαφέστατα λιγότερα εικονίδια χωρίς τα Live Tiles και κάποιες εφαρμογές είναι καρφιτσωμένες. Επίσης, διακρίνεται κάτω δεξιά το κουμπί για να απενεργοποιήσεις ή να επανεκκινήσεις το σύστημα.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τη παρουσίαση του Windows 11, οπότε δεν θα μας προκαλέσει ιδιαίτερη έκπληξη αν θα προκύψουν περισσότερες διαρροές τις επόμενες ημέρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Update: Δείτε ακόμη περισσότερα screenshots στη γκαλερί που ακολουθεί!

[via]

Loading