Windows 10: Το τέλος του έρχεται στις 14 Οκτωβρίου 2025

Για τις 24 Ιουνίου 2021 είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της Microsoft σχετικά με το μέλλον του λειτουργικού συστήματος Windows, το οποίο αναμένεται ότι θα ανανεωθεί ριζικά με την έλευση του Sun Valley update το φθινόπωρο. Εδώ και αρκετές εβδομάδες βλέπουμε διάφορα από τα νέα στοιχεία, ενώ τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι φήμες που φέρνουν στο προσκήνιο την ονομασία “Windows 11”.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε τώρα και την αναφορά της ιστοσελίδας Thurrott που φέρνει στο προσκήνιο την ανανεωμένη σελίδα υποστήριξης του Windows 10, η οποία για πρώτη φορά αναγράφει την ακριβή ημερομηνία όπου θα επέλθει το τέλος της υποστήριξης από τη Microsoft: 14 Οκτωβρίου 2025!

Η Microsoft είχε υποσχεθεί τουλάχιστον 10 χρόνια υποστήριξης για το Windows 10, αν και σχεδόν αμέσως μετά το λανσάρισμα της τελευταίας μεγάλης έκδοσης είχε ξεκαθαρίσει πως πλέον αντιμετωπίζει το λειτουργικό σύστημα ως υπηρεσία γι’ αυτό προχωρά σχεδόν κάθε 6 μήνες σε αναβαθμίσεις που αλλάζουν τόσο την εμφάνιση του, όσο και τη λειτουργικότητα του, καθώς επίσης και σε τακτικές αναβαθμίσεις ασφαλείας.

Υπομονή ακόμη 10 ημέρες για να μάθουμε τα πάντα τόσο για την επόμενη γενιά του Windows OS, όσο και για την τρέχουσα…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading