Xiaomi και Leica συνεργάζονται επίσημα για τις κάμερες των smartphones της πρώτης

Οι φήμες των προηγούμενων μηνών επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι Xiaomi και Leica ανακοίνωσαν επίσημα την στρατηγική συνεργασία τους και θα μας δείξουν την δουλειά τους λογικά στο Xiaomi 12 Ultra που αναμένεται τον προσεχή Ιούλιο.

Ο CEO της Xiaomi, κ. Lei Jun, δήλωσε:

Οι Xiaomi και Leica μοιράζονται τις ίδιες ιδέες σχετικά με την mobile φωτογραφία. Η Xiaomi εστιάζει στην ανάπτυξη της απόλυτης εμπειρίας χρήσης και πάντοτε επιθυμεί να εξερευνήσει τα όρια για την κατηγορία των smartphones. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν τόσο στον σχεδιασμό των οπτικών μερών, όσο και στο αισθητικό σκέλος.

Ο CEO της Leica, κ. Matthias Harsch, τόνισε:

Είναι τιμή μας να ανακοινώνουμε την μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία μας με τη Xiaomi. Υποσχόμαστε κορυφαία ποιότητα λήψεων σε συνδυασμό με την αισθητική της Leica για δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι η Leica είχε μακροχρόνια συνεργασία με τη HUAWEI, αλλά οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην τελευταία από την κυβέρνηση των ΗΠΑ έφερε και το τέλος αυτής της σχέσης. Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον το Xiaomi 12 Ultra για να δούμε τι έχουν να προσφέρουν οι δύο εταιρείες.

Loading