Xiaomi Mi 10 Pro: Αποκαλύψεις για 16GB RAM, 512GB αποθηκευτικό χώρο, 5G και φορτιστή 65W

Πριν από μερικές ημέρες βγήκαν στη φόρα επίσημα renders και τεχνικά χαρακτηριστικά για το Xiaomi Mi 10 Pro, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο MWC 2020 τον επόμενο μήνα μαζί με το Xiaomi Mi 10.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, μαθαίνουμε ακόμη πιο εντυπωσιακά στοιχεία για το κορυφαίο μοντέλο της φετινής ναυαρχίδας, μιας και ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο spec sheet που περιλαμβάνει ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, το Xiaomi 10 Pro αναμένεται με οθόνη 6.4’’ FHD+ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, 16GB (!) μνήμη RAM, 512GB αποθηκευτικό χώρο, τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 108MP και μπαταρία 5250mAh που συνοδεύεται από φορτιστή ισχύος 65W για φόρτιση στο 100% μέσα σε μόλις 35 λεπτά.

Οι άλλοι τρεις αισθητήρες της πίσω κάμερας είναι 16MP ultrawide + 12MP telephoto + 5MP depth, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 10 με περιβάλλον χρήσης MIUI 11. Αναφέρεται, επίσης, στην ονομασία της συσκευής ότι θα διαθέτει κεραία 5G, οπότε μπορούμε να περιμένουμε το Qualcomm Snapdragon X50 modem.

Παρατηρούμε διαφορές στο μέγεθος μπαταρίας, στο φορτιστή, στη μνήμη RAM, στον αποθηκευτικό χώρο και στους αισθητήρες της πίσω κάμερας σε σύγκριση με την προηγούμενη διαρροή. Γι’ αυτό, θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα και των δύο διαρροών, αν και δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο ύπαρξης μιας special έκδοσης που θα προσφέρει υπερτουμπανιασμένα specs.

xiaomi-mi-10-pro-leak.jpg

[via]

Loading