Xiaomi Mi 7: Νέες εικόνες αποκαλύπτουν εμφάνιση με notch και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε και για την έλευση του Xiaomi Mi 7, για το οποίο είναι αλήθεια ότι έχουμε αρκετό καιρό να δούμε νέο υλικό. Σήμερα, ωστόσο, ήρθαν στη δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες της συσκευής που μας δίνουν μια εικόνα για την εμφάνιση του. Ναι, καλά μαντέψατε, θα διαθέτει και αυτό οθόνη αναλογίας 18:9 με notch επάνω κεντρικά.

Από την πρώτη εικόνα διακρίνουμε ότι η συσκευή τρέχει το λειτουργικό σύστημα MIUI 9.5 βασισμένο στο Android 8.1 Oreo, όπως δηλαδή και το Mi MIX 2S. Στη δεύτερη εικόνα διακρίνουμε το γυαλιστερό φινίρισμα στο πίσω μέρος, με τη διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη επάνω αριστερά και το LED flash από κάτω.

Αυτό που μας κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η απουσία αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ενώ στην πρόσοψη δεν υπάρχει ο χώρος για κουμπί. Επομένως, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είτε θα έχει τοποθετηθεί στο πλάι, είτε μέσα στην οθόνη.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 5.65” Full HD+ (2160 x 1080, 18:9), επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845, επεξεργαστή γραφικών Adreno 630 GPU, μνήμη RAM 6GB/8GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB/128GB, dual κάμερα 16MP + 16MP και μπαταρία 4480mAh.

Προς το παρόν δεν έχουμε καμία ένδειξη για την ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας, αλλά υποθέτουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες/εβδομάδες θα έχουμε καταιγισμό ειδήσεων για το Xiaomi Mi 7.

[via]

Loading