YouTube: Νέος video player στην εφαρμογή για συσκευές Android

H ομάδα ανάπτυξης του YouTube φέρνει μερικές αλλαγές για τη θέαση των videos σε πλήρη οθόνη στην εφαρμογή για κινητά, προσφέροντας νέες επιλογές στους χρήστες.

Σύμφωνα με το 9to5Google, όταν ένας χρήστης παρακολουθεί ένα video σε πλήρη οθόνη θα έχει τη δυνατότητα πλέον να κάνει like, dislike, comments ή να το προσθέσει στη λίστα αναπαραγωγής χωρίς να χρειάζεται να ελαχιστοποιήσει την οθόνη.

youtube-new-video-player-android.jpg

Παράλληλα, προστέθηκε ένας νέος τρόπος για να ανεβάζετε σχετικά videos στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, ενώ το μενού με τις τρεις κουκίδες αντικαταστάθηκε με ένα γρανάζι ρυθμίσεων.

Οι νέες λειτουργίες στην πλήρη οθόνη της εφαρμογής YouTube για κινητά κυκλοφορεί ήδη για συσκευές Android, και αναμένεται ακόμη για τους iOS χρήστες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading