YouTube: Σύντομα θα υπάρχουν στα videos περισσότερες διαφημίσεις που δεν θα μπορείς να αποφύγεις [Video]

Η τελευταία αναβάθμιση της υπηρεσίας YouTube σίγουρα δεν θα σας αρέσει εάν δεν εκμεταλλεύεστε εμπορικά το κανάλι σας και είστε απλός θεατής. Η Google ετοιμάζεται να αλλάξει το σύστημα των διαφημίσεων και πολύ σύντομα θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες unskippable διαφημίσεις στα videos για να ενισχυθούν οι δημιουργοί περιεχομένου.

Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο διαχειριστής του καναλιού θα έχει τη δυνατότητα να μην τις συμπεριλάβει στα videos του, καθώς πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι οι χρήστες προτιμούν να μην παρακολουθήσουν καθόλου το video εάν δεν μπορούν να κλείσουν τη διαφήμιση που παίζει. Θα πρέπει δηλαδή να παρακολουθούν περισσότερο τα στατιστικά στοιχεία των videos που ανεβάζουν για να δουν εάν όντως αξίζει να χάνουν viewers για να κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τις διαφημίσεις.

Παράλληλα, η Google αποφάσισε να διορθώσει και το σύστημα tagging στα σχόλια των videos, για να μην γίνεται το μπάχαλο που ισχύει σήμερα όταν προσπαθείς να γράψεις κάτι σε κάποιον άλλο χρήστη. Σημειώστε, όμως, ότι αρχικά θα επιτρέπεται το tagging μόνο όταν απαντάς σε κάποιον χρήστη και όχι να τον επισημαίνεις σε οποιοδήποτε σχόλιο σου.

[via]

Loading