Zack Snyder’s Justice League, νέο trailer με πολλά Easter Eggs

Σε περίπου 2 εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί η προβολή του Zack Snyder’s Justice League μέσα από την πλατφόρμα HBO Max και η WarnerMedia έχει ακόμη ένα trailer για να δείξει στους φίλους της ταινίας που την περιμένουν πως και πως εδώ και 4 χρόνια.

Αυτή τη φορά το trailer εστιάζει ξεχωριστά στους Superman, Batman, Aquaman, Cyborg, The Flash και Wonder Woman, αλλά υπάρχουν και αναφορές σε όλο το διευρυμένο Σύμπαν της DC, με τον Zack Snyder να κλείνει το μάτι στο κοινό για διάφορα Easter Eggs. Ορισμένα από αυτά είναι το όπλο του Joe Chill, το ρολόι του Steve, το κράνος του Victor Stone, το διαστημόπλοιο του Zod κ.ά.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είχε συμβεί, ο Zack Snyder είχε αποχωρήσει από την παραγωγή του Justice League μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του και η Warner Bros. ανέθεσε τη σκηνοθεσία στον Joss Whedon. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2017 και δεν έλαβε ιδιαίτερα καλές κριτικές, γι’ αυτό αποφασίστηκε να ανατεθεί ξανά στον Zack Snyder προκειμένου να δείξει στο κοινό το δικό του όραμα.

Ο σκηνοθέτης έχει επιβεβαιώσει ότι η δική του έκδοση του Justice League θα είναι αρκετά πιο σκοτεινή, με μεγαλύτερη έμφαση στο παρελθόν του Cyborg, ορισμένες προσθήκες άλλων ηρώων της DC, καθώς και αλλαγές σε οπτικοακουστικό επίπεδο. Επιπλέον, η διάρκεια της έχει διπλασιαστεί (φτάνει τις 4 ώρες).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading