Zack Snyder's Justice League: Νέο trailer για το 4ωρο re-cut της ταινίας

Ακόμη ένα trailer για το περίφημο Zack Snyder’s Justice League, με τη WarnerMedia να δείχνει περισσότερο νέο υλικό στο κοινό σχεδόν έναν μήνα πριν την πρεμιέρα της ταινίας στη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max. Στο trailer βλέπουμε τον Knightmare Batman, τον Black Suit Superman, αλλά και τη νέα έκδοση του Joker όπως τον ερμηνεύει ο Jared Leto, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που είδαμε στο Suicide Squad.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είχε συμβεί, ο Zack Snyder είχε αποχωρήσει από την παραγωγή του Justice League μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του και η Warner Bros. ανέθεσε τη σκηνοθεσία στον Joss Whedon. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2017 και δεν έλαβε ιδιαίτερα καλές κριτικές, γι’ αυτό αποφασίστηκε να ανατεθεί ξανά στον Zack Snyder προκειμένου να δείξει στο κοινό το δικό του όραμα.

Ο σκηνοθέτης έχει επιβεβαιώσει ότι η δική του έκδοση του Justice League θα είναι αρκετά πιο σκοτεινή, με μεγαλύτερη έμφαση στο παρελθόν του Cyborg, ορισμένες προσθήκες άλλων ηρώων της DC, καθώς και αλλαγές σε οπτικοακουστικό επίπεδο. Επιπλέον, η διάρκεια της έχει διπλασιαστεί (φτάνει τις 4 ώρες).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading