Zack Snyder’s Justice League: Πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου 2021 αποκλειστικά στο HBO Max

Η περιβόητη επανέκδοση της ταινίας Justice League από τον σκηνοθέτη Zack Snyder αποκτά επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας. Στις 18 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προβολή αποκλειστικά μέσα από την υπηρεσία HBO Max.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είχε συμβεί, ο Zack Snyder είχε αποχωρήσει από την παραγωγή του Justice League μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του και η Warner Bros. ανέθεσε τη σκηνοθεσία στον Joss Whedon. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2017 και δεν έλαβε ιδιαίτερα καλές κριτικές, γι’ αυτό αποφασίστηκε να ανατεθεί ξανά στον Zack Snyder προκειμένου να δείξει στο κοινό το δικό του όραμα.

Ο σκηνοθέτης έχει επιβεβαιώσει ότι η δική του έκδοση του Justice League θα είναι αρκετά πιο σκοτεινή, με μεγαλύτερη έμφαση στο παρελθόν του Cyborg, ορισμένες προσθήκες άλλων ηρώων της DC, καθώς και αλλαγές σε οπτικοακουστικό επίπεδο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading