28 Months Later: Ο Cillian Murphy «ψημένος» για το νέο sequel της ταινίας τρόμου

Οι Danny Boyle και Cillian Murphy άναψαν φωτιές στους φίλους των ταινιών 28 Days Later και 28 Weeks Later, καθώς αμφότεροι δήλωσαν διαθέσιμοι για το ενδεχόμενο τρίτης ταινίας! Ο σκηνοθέτης (Danny Boyle) αποκάλυψε ότι υπάρχει ήδη γραμμένο το σενάριο για το 28 Months Later που βασίζεται σε μια εξαιρετική ιδέα του Alex Garland για να δοθεί συνέχεια στις ταινίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο NME, ο Boyle ανέφερε τα εξής:

Έχω «ψηθεί» για να αναλάβω την σκηνοθεσία του και μοιάζει η κατάλληλη περίοδος. Είναι αστείο γιατί δεν το είχα σκεφτεί μέχρι να το αναφέρετε και τότε θυμήθηκα ότι «ω, υπάρχει το σενάριο!» που είναι και πάλι τοποθετημένο στην Αγγλία. Όπως και να χει, θα δούμε…ποιος ξέρει;

Ο πρωταγωνιστής του 28 Days Later, Cillian Murphy (Peaky Blinders), δήλωσε με τη σειρά:

Κάθε φορά που συναντιόμαστε με τον Danny ή τον Alex τους το αναφέρω. Πρόσφατα το παρακολουθήσαμε με τα παιδιά μου, σε κάποιο Halloween πριν από 4 ή 5 χρόνια, και τους άρεσε πολύ. Κρατιέται ακόμα σε πολύ καλό επίπεδο, παρότι πέρασαν 20 χρόνια. Οπότε, ναι, μου αρέσει η ιδέα.

Η κουβέντα για το 28 Months Later ξεκίνησε από το 2015, όταν ο σεναριογράφος Alex Garland είχε δηλώσει στο IndieWire πως έχει μια περίεργη ιδέα που συζήτησε με τον Danny Boyle στο πλαίσιο του Trainspotting 2.

Είχα μια σκέψη και την πρότεινα στον παραγωγό Andrew Macdonald και τον Danny, αλλά ταυτόχρονα τους ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω να δουλέψω επάνω σε αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να έχω κάποιο ρόλο και τότε ο Andrew μου είπε «άστο πάνω μου». Έφυγε και ξεκίνησε να το δουλεύει.

Από τότε φαίνεται πως επαναπροσδιορίστηκαν οι προτεραιότητες του Alex Garland και το project έχει πάρει τον δρόμο του. Μένει να πάρουν την απόφαση για να κλείσει η τριλογία.

[via]

Loading