Peaky Blinders: Σχεδόν έτοιμο το σενάριο της ταινίας, ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα

Η τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες με τον 6ο κύκλο της, αλλά το saga θα κλείσει οριστικά (τουλάχιστον για την ώρα) με την ταινία που ετοιμάζει ο δημιουργός Stephen Knight.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Heart Breakfast, ο Knight επιβεβαίωσε ότι το σενάριο για την ταινία Peaky Blinders έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, καθώς αυτήν την περίοδο γίνονται οι συζητήσεις με διάφορα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά studios στο Digbeth του Birmingham.

Ναι, έχω σχεδόν ολοκληρώσει την συγγραφή του σενάριου και σύντομα θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Digbeth του Birmingham. Το Digbeth και το Small Heath ήταν τα μέρη όπου μεσουρανούσαν οι Peaky Blinders, επομένως, είναι σαν να γυρίζουμε πίσω στις ρίζες τους.

Κλείνοντας, ο Stephen Knight τόνισε ότι θα δούμε αρκετούς από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε στη σειρά, αλλά και ορισμένους νέους που θα εμπλουτίσουν σημαντικά την υπόθεση για το μεγάλο φινάλε της ιστορίας των Peaky Blinders.

Η λογική λέει ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023, άρα μπορούμε να περιμένουμε την ταινία Peaky Blinders στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

[via]

Loading