Peaky Blinders: Έγινε γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης σεζόν

Τελικά το τέλος της τηλεοπτικής πορείας των Peaky Blinders (θα ακολουθήσει ταινία - επίλογος) ήταν πιο κοντά απ’ ό,τι φανταζόμασταν. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς, Anthony Byrne, και επιβεβαίωσε το BBC, η 6η και τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 27 Φεβρουαρίου 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αργότερα αναμένεται και στο Netflix.

Πέρασαν σχεδόν 2μιση χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της 5ης σεζόν και από τότε έχουν συμβεί ορισμένα τραγικά γεγονότα που επηρέασαν την παραγωγή, όπως η πανδημία COVID-19 και ο θάνατος της Helen McCrory που ενσάρκωνε την Polly Gray. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την πορεία που θα πάρει η 6η σεζόν, αλλά θα σταθούμε στην πρόσφατη δήλωση του πρωταγωνιστή Cillian Murphy (Tommy Shelby) ότι θα είναι ιδιαίτερα σκοτεινή.

Από εκεί και πέρα, ο παραγωγός Steven Knight έχει επιβεβαιώσει πως το 2023 θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας που “πιθανότατα θα σημάνει το τέλος του δρόμου για τους Peaky Blinders όπως τους γνωρίζουμε”.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading