Peaky Blinders: Μετά τον τελευταίο 6ο κύκλο θα ακολουθήσει ταινία

Η δημοφιλής σειρά του BBC, Peaky Blinders ανακοίνωσε ότι η έκτη σεζόν που πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022 θα είναι και η τελευταία. Ωστόσο, ο αγαπημένος κόσμος των Peaky Blinders δεν θα τελειώσει εκεί, όπως δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight.

Ο Knight ανακοίνωσε ότι θα γράψει μια ταινία μεγάλους μήκους που θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στη συμμορία των αδερφών Shelby. Δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, αλλά είπε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2023 και το έργο θα γυριστεί στο Birmingham της Αγγλίας.

Το Peaky Blinders είναι ένα δράμα εποχής που ακολουθεί μια οικογένεια που διοικεί μια συμμορία στην Αγγλία μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σειρά απαρτίζεται από εξαίρετα υποκριτικά ταλέντα, όπως είναι ο Cillian Murphy, η αείμνηστη Helen McCrory και ο Paul Anderson.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά Peaky Blinders στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading