Acer Chromebook 315: Το πρώτο της εταιρείας με επεξεργαστή AMD

Η Acer ανακοίνωσε στο CES 2019 ότι επέκτεινε τη βραβευμένη σειρά των προϊόντων Chromebook 15,6 ιντσών, με το πρώτο της Acer Chromebook 315. Με τη βοήθεια των επεξεργαστών 7ης γενιάς AMD A6-9220C ή A4-9120C και κάρτα γραφικών Radeon, μπορεί να επιταχύνει τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ενώ ταυτόχρονα εκτελεί πολλαπλά tabs και επεκτάσεις και όλα αυτά με διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που φτάνει μέχρι και 10 ώρες.

Στις άριστες επιδόσεις του, θα πρέπει να προστεθεί, η Full HD οθόνη IPS 15,6 ιντσών , που ενισχύει την παραγωγικότητα τόσο στη δουλειά, όσο και στο σχολείο. Video streaming, web games και apps, γίνονται παιχνιδάκι, ενώ διατίθεται και με οθόνη αφής.

Ισχυροί επεξεργαστές AMD της σειράς Α με κάρτα γραφικών Radeon για multitasking

Το Acer Chromebook 315 με επεξεργαστές 7ης γενιάς AMD της σειράς Α και κάρτα γραφικών Radeon παρέχει γρήγορο και αποδοτικό computing με δύο διαμορφώσεις: είτε με το AMD A6-9220C APU είτε με το A4-9120C APU με σχεδιασμό system-on-chip. Οι νέοι επεξεργαστές AMD της σειράς A για τα Chromebooks επιτρέπουν στους πελάτες να προβάλλουν βίντεο, να εκτελούν τις πιο πρόσφατες εφαρμογές, να παίζουν online games και να σερφάρουν στο internet έως και 10 ώρες. Επιπλέον, το Acer Chromebook 315 υποστηρίζει εκατομμύρια Android apps στο Google Play για διασκέδαση, παραγωγικότητα, συνδεσιμότητα και πολλά άλλα.

Οθόνη και ήχος για διασκέδαση και παραγωγικότητα

Η καθαρή και ολοζώντανη οθόνη Full HD 1920x1080 των 15,6 ιντσών, είναι αρκετά μεγάλη για άνοιγμα των browsers δίπλα δίπλα, παρακολούθηση streaming video με ακριβείς λεπτομέρειες και online gaming. Οι πελάτες μπορούν να είναι παραγωγικοί με περισσότερη θέαση real estate και τη δυνατότητα να τρέχουν πολλαπλά tabs και apps. Η οθόνη IPS επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν διαφάνειες και να διαμοιράζονται περιεχόμενα, χάρη στις ευρείες γωνίες προβολής 178 μοιρών. Μπορούν να διαμοιραστούν ακόμα και οι συνομιλίες μέσω video. Η κάμερα web HD έχει ένα ευρύ πεδίο προβολής 88 μοιρών, για να μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρων ομάδων. Επιπρόσθετα, η εικόνα και ο ήχος είναι ολοκάθαροι, χάρη στην υψηλή εμβέλεια απεικόνισης και το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Ο καθαρός και ευκρινής ήχος είναι αποτέλεσμα των δύο ηχείων του Acer Chromebook 315, που βρίσκονται στο πλάι του πληκτρολογίου και ανοίγουν προς τα πάνω. Με τον τρόπο αυτό παρέχουν βελτιωμένη ένταση και εμβέλεια ήχου.

Το μεγάλο μέγεθος του Acer Chromebook 315 επιτρέπει τη διάθεση πλήρους πληκτρολογίου, με οπίσθιο φωτισμό, στα μοντέλα με οθόνη αφής καθώς επίσης και ένα μεγάλο touchpad.

Άριστη συνδεσιμότητα και κομψή φορητότητα

Η ιδιαίτερη σχεδίαση του Acer Chromebook 315 δημιουργεί χώρο για άφθονες συνδέσεις. Υπάρχουν δύο θύρες USB Type-C Gen 1,μία σε κάθε πλευρά της συσκευής, που επιτρέπουν γρήγορη μεταφορά δεδομένων, φόρτιση και έξοδο οθόνης από όποια πλευρά βολεύει το χρήστη. Διαθέτει γρήγορο, ασύρματο WiFi 802.11ac με τεχνολογία 2x2 MIMO. Οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν περιφερειακά μέσω Bluetooth 4.2, δύο θύρες USB 3.0 και το συνδυασμό ακουστικών και υποδοχών ηχείων.

Το Acer Chromebook 315 διαθέτει ένα κομψό άνω κάλυμμα IMR και στήριγμα παλάμης που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και ελαφρύ, για να μπορείτε να κινήστε στο χώρο του σπιτιού ή του γραφείου. Ζυγίζει 1,72 kg , ενώ οι διαστάσεις του είναι 380,54 mm πλάτος x 256,28 mm μήκος x 19,95 mm ύψος.

Ευκολία στη διαχείριση και στην από κοινού χρήση, ειδικά για γονείς

Το νέο Acer Chromebook 315 δεν είναι μόνο απλό στη χρήση, άλλα κάνει επίσης εύκολο το sharing μεταξύ πολλών χρηστών. Οι τελευταίοι, μπορούν απλώς να συνδεθούν στο λογαριασμό τους στο Google, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε Gmail, Google Docs, apps, extensions, bookmarks, και πολλά άλλα. Τα Chromebooks λειτουργούν σε πλατφόρμα Google Chrome OS, η οποία ενημερώνεται αυτόματα και χρησιμοποιεί πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας για την προστασία από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απειλές του διαδικτύου.

Με τη νέα εφαρμογή Family Link στα Chromebooks, είναι εύκολο για τους γονείς να θέτουν ψηφιακούς κανόνες, καθώς τα παιδιά τους εξερευνούν το διαδίκτυο. Έτσι, μπορούν να θέσουν χρονικά όρια ανά ημέρα, να προσαρμόσουν τη λίστα με τους ιστοτόπους και τις εφαρμογές που εκείνα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ακόμα και να διαχειριστούν το λογαριασμό Google του παιδιού τους ή να αποκλείσουν εξ αποστάσεως εποπτευόμενους λογαριασμούς στο Acer Chromebook 315.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Acer Chromebook 315 θα είναι διαθέσιμο είτε με οθόνη αφής (CB315-2HT) , είτε χωρίς οθόνη αφής (CB315-2H) με πάνω από 8GB μνήμη RAM και 32GB eMMC αποθηκευτικό χώρο. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Απρίλη, από 349€.

Loading