Acer Chromebook Spin 714: Το νέο convertible laptop με ανθεκτική κατασκευή για μέγιστη παραγωγικότητα

Η Acer παρουσίασε τα πιο πρόσφατα convertible Chromebook με γνώμονα την απόδοση, τα Acer Chromebook Spin 714 και Acer Chromebook Enterprise Spin 714. Υποστηρίζοντας τις ανάγκες όλων των καταναλωτών, η νέα σειρά Chromebook φέρει τους νέους επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς, διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ωρών με γρήγορη φόρτιση, νέες λειτουργίες και συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον, κατασκευασμένη από πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά. Το 16:10 Chromebook 14 ιντσών προσφέρει ζωντανές εικόνες και τηλεδιάσκεψη υψηλής ποιότητας με την οθόνη WUXGA, κάλυψη 100% του sRGB, ενσωματωμένη webcam QHD 2K και ήχο DTS. Οι υβριδικά εργαζόμενοι και οι μαθητές μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως το 2-σε-1 Chromebook για καθημερινή χρήση με την ευέλικτη convertible λειτουργία 360 μοιρών, τη γραφίδα USI γρήγορης φόρτισης και την ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών.

Τεχνολογία ενίσχυσης της παραγωγικότητας και καθηλωτικά οπτικά

Τα νέα Chromebook με επεξεργαστές Intel Core i7 13ης γενιάς παρέχουν έως και 10% βελτιωμένη απόδοσης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Πληρούν επίσης τα πρότυπα της πλατφόρμας Intel Evo, για να παρέχουν γρήγορη απόδοση και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ώρες. Για πρόσθετους ελέγχους διαχείρισης και ασφάλειας, το Acer Chromebook Enterprise Spin 714 υποστηρίζει την τεχνολογία Intel vPro. Η οθόνη αφής WUXGA (1920x1200) 14 ιντσών του Chromebook προβάλλει ζωντανά γραφικά, καλύπτοντας το 100% του sRGB. Το μεγάλο πάνελ 16:10 περιβάλλεται από λεπτά πλαίσια και είναι εξοπλισμένο με Antimicrobial Corning Gorilla Glass για προστασία από γρατσουνιές και αντίσταση σε οσμές και λεκέδες από βακτήρια. Η προαιρετική γραφίδα USI παρέχει 4.096 διαφορετικά επίπεδα πίεσης και ευαισθησία κλίσης, επιτρέποντας μια πιο φυσική αίσθηση γραφής σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις διαμορφώσεις που μπορεί να λάβει, χάρη στους μεντεσέδες 360 μοιρών.

Η QHD MIPI 2K webcam βελτιώνει τις τηλεδιασκέψεις

Τα νέα Chromebook της Acer είναι τα πρώτα που διαθέτουν webcam QHD 2K, μια κορυφαία λύση τηλεδιάσκεψης και τηλεκπαίδευσης. Εκτός από την παροχή εικόνων υψηλής ανάλυσης, η 2K webcam διαθέτει τεχνολογία μείωσης θορύβου, καθώς και κλείστρο για προστασία της ιδιωτικότητας. Δύο μικρόφωνα και διπλά ηχεία προς τα πάνω με ήχο DTS, καθώς και ένας ενσωματωμένος έξυπνος ενισχυτής, παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας, χωρίς παραμορφώσεις. Τα Chromebook διαθέτουν συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, καθώς και μέσω μιας σειράς θυρών, συμπεριλαμβανομένων των HDMI και δύο Thunderbolt 4. Το ξεκλείδωμα των συσκευών γίνεται πιο γρήγορα, ενώ τα δεδομένα παραμένουν επίσης ασφαλή μέσω του προαιρετικού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και το Corning Gorilla Glass touchpad προσφέρουν κορυφαία αίσθηση, για ευχάριστη χρήση.

acer-chromebook-spin-714-1.jpg

Υποστήριξη της αποστολής Earthion της Acer

Τα Acer Chromebook Spin 714 και Acer Chromebook Enterprise Spin 714 υποστηρίζουν την αποστολή Earthion της εταιρείας, να δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, διαθέτοντας φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά και εγγραφή EPEAT. Περιέχουν ανακυκλωμένα πλαστικά (PCR), ενώ οι συσκευασίες τους είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά. Επίσης, τα Acer Chromebook Spin 714 και Acer Chromebook Enterprise Spin 714 φέρουν πιστοποίηση Energy Star, για την ενεργειακά αποδοτική τους σχεδίαση. Η ανθεκτική σχεδίαση του Chromebook Spin 714 συμβάλλει στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής. Το πλαίσιο από αλουμίνιο έχει ανθεκτικότητα U.S. MIL-STD 810H για να αντέχει στην καθημερινή φθορά.

ChromeOS και υποστήριξη εφαρμογών

Τα νέα Acer Chromebook Spin 714 και Acer Chromebook Enterprise Spin 714 αξιοποιούν τις ενσωματωμένες επαγγελματικές δυνατότητες του ChromeOS, όπως η ευκολία χρήσης και η προηγμένη ασφάλεια. Υποστηρίζουν web-based και Google Play apps, παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα. Για εταιρικούς χρήστες, το Acer Chromebook Enterprise Spin 714 παρέχει πρόσβαση στο Chrome Enterprise Upgrade, ξεκλειδώνοντας τις ενσωματωμένες επιχειρηματικές δυνατότητες του ChromeOS. Τα τμήματα IT μπορούν να διαχειρίζονται και να ασφαλίζουν απρόσκοπτα συσκευές, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Οι συσκευές Acer ChromeOS τους απαλλάσσουν επίσης από διοικητικές εργασίες, διευκολύνουν τη συνεργασία και την ασφαλή πρόσβαση σε δεδομένα και εφαρμογές, αλλά και cloud.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Acer Chromebook Spin 714 (CP714-2W-56B2) θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Ιούλιο, ξεκινώντας από €999.

Loading