Apple Event στις 20 Απριλίου 2021 για τα νέα iPad

Αφού έγινε spoiler από τον ψηφιακό βοηθό Siri, η Apple είπε να το κάνει επίσημο. Νέο Apple event, λοιπόν, στις 20 Απριλίου 2021 και πάλι σε αποκλειστικά online μορφή με βιντεοσκοπημένη την παρουσίαση της εταιρείας για τα νέα προϊόντα της.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα τίποτα, το συγκεκριμένο event αναμένεται ότι θα αφιερωθεί στα νέα iPad, όπως τα νέα iPad Pro, ένα ολοκαίνουργιο προσιτό iPad, νέο iPad mini. Μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν τα περίφημα ανανεωμένα iMacs και τα AirTags που περιμένουμε σε κάθε εκδήλωση της εταιρείας εδώ και αρκετούς μήνες.

Πιο αναλυτικά, η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζει ένα νέο high-end iPad Pro με οθόνη 12.9’’ miniLED και κεραία 5G, αλλά και ένα μικρότερο με οθόνη 11’’. Αμφότερα λέγεται ότι θα χρησιμοποιούν το νέο A14X SoC που θα προσφέρει ταχύτητα εφάμιλλη με αυτήν των MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini με επεξεργαστή M1. Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να δούμε ένα μικρότερο iPad mini με οθόνη 8.7’’ χωρίς Touch ID button, αλλά και ένα προσιτό iPad με οθόνη 10.2’’ με λεπτότερη κατασκευή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading