Apple: Κατάφερε να πάρει παράταση για να μην επιτρέψει προς το παρόν τα third-party συστήματα πληρωμών

Στον δικαστικό αγώνα μεταξύ της Apple και της Epic Games, η πρώτη αναγκαζόταν να επιτρέψει εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής για αγορές εντός εφαρμογής, αντί να χρησιμοποιείται αποκλειστικά το δικό της σύστημα πληρωμών.

Μετά την απόφαση, η Apple αρχικά ζήτησε αναστολή της απόφασης, την οποία αρνήθηκε ο δικαστής και εν συνεχεία άσκησε έφεση. Τώρα φαίνεται ότι η τεχνολογική εταιρεία έχει κερδίσει προς το παρόν, καθώς οι προγραμματιστές θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν το σύστημα πληρωμών της Apple, χωρίς ωστόσο αυτό να παραπέμπει ότι πρόκειται για μια μόνιμη τακτική.

Επί του παρόντος, το δικαστήριο απλώς αναστέλλει την εφαρμογή των αποφάσεων της μέχρι να εκδικάσει πλήρως την υπόθεση. Η έκβαση της υπόθεσης πάντως είτε θα επιτρέψει στην Apple να συνεχίσει να λειτουργεί το App Store με τους ίδιους όρους, γεγονός που θα σημαίνει ότι κέρδισε την υπόθεση, είτε θα αναγκαστεί να εφαρμόσει τις εν λόγω αλλαγές, χάνοντας τη δίκη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading