Apple Music Classical: Ενισχύεται με την εξαγορά της BIS Records

Το άνοιγμα της Apple στην Κλασική Μουσική έγινε την περασμένη Άνοιξη με το λανσάρισμα της εξειδικευμένης μουσικής υπηρεσίας Apple Music Classical, στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι συνδρομητές χωρίς κάποια αύξηση στην τιμή της συνδρομής.

Η εταιρεία είχε αποφασίσει να προχωρήσει στην δημιουργία υπηρεσίας για το συγκεκριμένο είδος, καθότι είναι αρκετά πιο πολύπλοκο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Οι τίτλοι είναι μεγαλύτεροι και πιο λεπτομερείς, υπάρχουν εκατοντάδες ηχογραφήσεις από πολλούς καλλιτέχνες για το ίδιο έργο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις διαφέρει και η ονομασία.

Είναι γεγονός ότι το Apple Music Classical προσφέρει πραγματικά μια πιο πλούσια εμπειρία αναζήτησης των εκτελέσεων που ψάχνουν οι φίλοι της Κλασικής Μουσικής, καθώς περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο κατάλογο στον κόσμο με περισσότερες από 5 εκατομμύρια ηχογραφήσιες και περισσότερες από 700 playlists που έχουν δημιουργήσει εξεικιδευμένα άτομα.

Παρόλα αυτά, η Apple δεν μένει στάσιμη και επιθυμεί να την ενισχύσει ακόμη περισσότερο με την εξαγορά της BIS Records, μια σουηδική εταιρεία με ιστορία 50+ ετών στον χώρο που θα μεταφέρει όλο τον κατάλογο της στο Apple Music Classical, ενώ θα συνεχίσει να λειτουργεί κάτω από την ομπρέλλα της Apple.

Apple Music Classical - [App Store Link]

Apple Music Classical - [Google Play Store Link]

Loading