Ark 2: Ανακοινώθηκε επίσημα με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του Ark: Survival Evolved, το Studio Wildcard προχώρησε στην ανακοίνωση του Ark 2 στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2020 και κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα επάνω του χάριν στον…Vin Diesel.

Ο διάσημος ηθοποιός θα έχει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, η οποία για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή. Από το trailer, πάντως, μπορούμε να καταλάβουμε πως εκτός από τους δεινοσαύρους θα υπάρχουν και ανθρώπινες απειλές στο παιχνίδι επιβίωσης.

Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως πρόκειται για online multiplayer σε κλειστό περιβάλλον (sandbox) για επόμενης γενιάς παιχνιδοκονσόλες, αλλά ήδη ο επικεφαλής marketing του Xbox, κ. Aaron Greenberg έχει δηλώσει πως θα είναι αποκλειστικό για τα Xbox Series X|S.

Να σημειωθεί ότι ετοιμάζεται και animated σειρά Ark με σπουδαίο cast, όπως οι Vin Diesel, Russell Crowe, David Tennant, Michelle Yeoh, Karl Urban κ.ά. που θα προβληθεί το 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading