Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια σε Xbox Live Gold και Game Pass Ultimate το Δεκέμβριο

Η Microsoft αποκάλυψε τα παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Game Pass Ultimate για το μήνα Δεκέμβριο, με το παραδοσιακό format των τεσσάρων games, τα 2 εκ των οποίων θα υποστηρίζονται και από το Xbox 360.

The Raven Remastered (1 έως 31 Δεκεμβρίου 2020, Xbox One/Xbox Series X/S)

Από τους δημιουργούς του Book of Unwritten Tales, αναλαμβάνεις τον ρόλο του Constable Anton Jakob Zellner στο Λονδίνο του 1964 και μπαίνεις στο κυνήγι για τον θρυλικό κλέφτη The Raven. Ένα κλασικό θρίλερ όπου όλοι έχουν κάτι να κρύψουν, όλοι είναι ύποπτοι και ο Raven βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά απ’ όλους όσους των καταδιώκουν

Bleed 2 (16 Δεκεμβρίου 2020 έως 15 Ιανουαρίου 2021, Xbox One/Xbox Series X/S)

Στον ρόλο της Wryn για να υπερασπιστείς τον κόσμο από τους εισβολείς σε 7 διαφορετικές πίστες. Ένα ταχύτατο action shooter με περισσότερες από 25 μάχες απέναντι σε bosses που σε κρατά διαρκώς σε εγρήγορση.

Saints Row: Gat out of Hell (1 έως 15 Δεκεμβρίου 2020, Xbox 360 και όλες οι επόμενες γενιές μέσω backwards compatibility)

Οι Johnny Gat και Kinzie Kensington βρίσκονται σε ιερή αποστολή να σώσουν την ψυχή του Boss από τον Κάτω Κόσμο χρησιμοποιώντας πληθώρα ιδιαίτερων όπλων στον διασκεδαστικό χαώδη ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού.

Stacking (16 έως 31 Δεκεμβρίου 2020, Xbox 360 και όλες οι επόμενες γενιές μέσω backwards compatibility)

Αποστολή σου να βοηθήσεις τη μικρότερη μπαμπούσκα, τον Charlie Blackmore, στον αγώνα διάσωσης της οικογένειας του από τον αδίστακτο βιομήχανο, The Baron. Εξερεύνησε έναν vintage κόσμο γεμάτο ζωντανές ρωσικές κούκλες, μπες μέσα τους για να επωφεληθείς από τις μαγικές ιδιότητες τους στην επίλυση γρίφων και προκλήσεων, σε ένα φανταστικό third-person adventure.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Xbox]

Loading