Bard: Το chatbot της Google άνοιξε επίσημα, αλλά μόνο για ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο

Στη Google έχουν σπάσει τα κοντέρ για να προλάβουν τη Microsoft στον τομέα της παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης και από εκεί που είχαμε μόνο ένα…ιδιαίτερο demo για το Bard, φτάσαμε κιόλας στο επίσημο λανσάρισμα του chatbot έστω και με λίστα αναμονής!

Η Google σημειώνει και πάλι ότι το Bard ενδεχομένως θα δώσει και κάποιες λάθος απαντήσεις, γι’ αυτό συστήνει στους χρήστες να χρησιμοποιούν και το κουμπί “Google It” στο κάτω μέρος προκειμένου να βλέπουν τα κλασικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι το Bard έρχεται για να δώσει ώθηση στην παραγωγικότητα, να επιταχύνει την υλοποίηση των ιδεών και να πυροδοτήσει την περιέργεια των χρηστών. Οι τελευταίοι μπορούν να ζητούν από το Bard να τους δώσει συμβουλές για διάφορα θέματα, να ζητήσουν εξηγήσεις για πολύπλοκα ζητήματα (π.χ. κβαντική Φυσική), να τους βοηθήσει να γράψουν μια έκθεση κλπ.

Το άνοιγμα του Bard αφορά στην παρούσα φάση μόνο κατοίκους σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ λειτουργεί μόνο στην Αγγλική γλώσσα. Σύντομα θα προστεθούν περισσότερες χώρες και γλώσσες.

[Google]

Loading