Biomutant: Στις 25 Μαΐου 2021 κυκλοφορεί το πολύ φιλόδοξο open-world action RPG

Σχεδόν 4 χρόνια πέρασαν από την πρώτη ανακοίνωση της THQ Nordic για το Biomutant και επιτέλους μαθαίνουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το φιλόδοξο open world action RPG. Το παιχνίδια θα είναι διαθέσιμο στις 25 Μαΐου 2021 για Windows PC, PS4 και Xbox One, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αναφέρεται βελτιστοποιημένη έκδοση για τα PS5 και Xbox Series X/S.

Για όσους δεν θυμούνται, στο Biomutant οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ανθρωπόμορφου πολεμιστή που θα μπορούν να διαμορφώσουν με ποικίλους τρόπους και ο σκοπός τους θα είναι να ανακαλύψουν το μυστικό του Δέντρου της Ζωής. Οι αποφάσεις που παίρνεις επηρεάζουν σημαντικά την εξέλιξη της ιστορίας, υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες να εξοπλίσεις τον χαρακτήρα σου και να εξελίξεις το στυλ μάχης, ο ανοικτός κόσμος είναι γεμάτος προκλήσεις και γενικότερα η εταιρεία υπόσχεται μια ασυνήθιστη ιστορία με ένα πολύ ασυνήθιστο τέλος.

Όταν είχε ανακοινωθεί, το Biomutant συγκρίθηκε από κάποιους με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, επομένως, αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading