BLACK OFFER: -40% σε όλα τα σεμινάρια του Skillbox.gr


Μέσα σε ένα βαρύ κλίμα στο οποίο έχουμε βρεθεί για δεύτερη φορά το Skillbox.gr είναι εδώ για να σταθεί ως αρωγός και ακτίνα φωτός στις δύσκολες αυτές μέρες!

Είναι σίγουρο ότι σε κάποιο άρθρο για το πώς να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου στην καραντίνα, θα έχεις διαβάσει ότι ένας καλός τρόπος είναι η παρακολούθηση ενός online σεμιναρίου. Σκέψου το! Πολλοί από εσάς ίσως έχετε λίγο παραπάνω χρόνο τώρα. Άλλοι έχετε βρεθεί στο σπίτι το απόγευμα χωρίς να μπορείτε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που άλλοτε απαιτούσε δια ζώσης παρουσία. Επειδή έχουμε και εμείς γνώση για αυτό και επειδή γνωρίζουμε ότι η εκπαίδευση είναι ένα από τα καλύτερα "φάρμακα" για την ψυχική και νοητική διαύγεια σας, αποφασίσαμε να κάνουμε τη μεγαλύτερη προσφορά που είχαμε ποτέ!

-40% σε όλα τα σεμινάρια και certificates του Skillbox μέχρι τις 29/11

Συγκεντρώσαμε τη λίστα με τα προγράμματα μας και τις νέες τιμές όπως διαμορφώνονται με την έκπτωση για να επιλέξεις αυτά που σε ενδιαφέρουν:

Certificates - Πιστοποίηση ACTA QTL ADVANCED Αρχική -40%

Σεμινάρια - Πιστοποίηση ACTA QTL BASIC

Τρόπος παρακολούθησης

Όλα μας τα σεμινάρια βασίζονται στα πρότυπα της ασύγχρονης εκπαίδευσης που σημαίνει ότι τα παρακολουθείτε στον δικό σας χρόνο! Μπορείτε να κλείσετε τώρα τη θέση σας για να επωφεληθείτε της προσφοράς και να τα παρακολουθήσετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Για τα Advanced προγράμματά μας (Certificates) η μόνη δέσμευση είναι ότι ξεκινούν στις 7/12 και το υλικό αποδεσμεύεται κάθε Δευτέρα για να το μελετήσετε όποτε εσείς μπορείτε. 

Κλείσε θέση με -40% στο αγαπημένο σου πρόγραμμα

Loading