BMW CE 04: Το νέο πολύ εντυπωσιακό ηλεκτρικό scooter της εταιρείας

Κάτι που ξεκίνησε ως φουτουριστικό concept έφτασε σε σημείο πραγματικής υλοποίησης σε εμπορικό προϊόν, καθώς η BMW αποκάλυψε επίσημα το νέο ηλεκτρικό scooter BMW CE 04, το οποίο θα μπει στο στάδιο μαζικής παραγωγής από το τμήμα BMW Motorrad.

Το BMW CE 04 διαθέτει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 31kW (42hp), μπορεί να πιάσει ταχύτητα 50km/h μέσα σε μόλις 2.6 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 120km/h, ενώ η αυτονομία που προσφέρει η μπαταρία χωρητικότητας 8.9kWh θα αγγίζει τα 130km.

Στο θέμα της φόρτισης, η εταιρεία τονίζει ότι μπορείς να το φορτίσεις και στο σπίτι, καθώς συμπεριλαμβάνει στην τιμή φορτιστή ισχύος 2.3kW για πλήρη φόρτιση μέσα σε 4 ώρες, ενώ θα προσφέρει και επιλογή για αγορά φορτιστή ισχύος 6.9kW που γεμίζει τη μπαταρία μέσα σε 1 ώρα και 40 λεπτά.

Σε άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, το BMW CE 04 διαθέτει έγχρωμη οθόνη 10.25’’ TFT για πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση του scooter (περιλαμβάνει και σύστημα πλοήγησης), αλλά και συστήματα ASC (Automatic Stability Control) και DTC (Dynamic Traction Control), όπως και ταχύτητα όπισθεν.

Το BMW CE 04 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 σε τιμή περίπου $16,000.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading