Canon PIXMA TS7450: Ένας ευέλικτος οικιακός εκτυπωτής για εργασία και ψυχαγωγία

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία του εκτυπωτή της σειράς Canon PIXMA TS7450, ενός οικιακού εκτυπωτή μέσης κατηγορίας, 3-σε-1, με τέσσερις έγχρωμες κασέτες μελάνης FINE και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF), ιδανικό για παραγωγική εργασία ή δημιουργική χρήση. Με πλήθος καινοτομικά χαρακτηριστικά, όπως φωνητική εντολή και γραμμή κατάστασης LED για να ελέγχετε τα επίπεδα εκτύπωσης, αυτός ο ευέλικτος και οικονομικός εκτυπωτής συνδυάζει την ευκολία χρήσης με εκτύπωση υψηλής ποιότητας.

Με ενσωματωμένες δυνατότητες Wi-Fi και PIXMA Cloud Link, παράλληλα με τη λειτουργία φωνής, οι χρήστες μπορούν απλά να συνδεθούν σε μια σειρά συσκευών, όπως ένα smartphone ή tablet και να αξιοποιήσουν στο έπακρο λύσεις τρίτων, όπως το Google Drive, το Dropbox ή το Google Classroom για μια απρόσκοπτη ροή εργασίας.

Τροφοδοτήστε την παραγωγικότητά σας

Η σειρά Canon PIXMA TS7450 είναι μια ιδανική προσθήκη σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας, εκπληρώνοντας την ανάγκη για έναν ευέλικτο και αποδοτικό εκτυπωτή που λειτουργεί πιο εντατικά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται πιο έξυπνα. Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν ή να αντιγράφουν έως και 35 σελίδες κάθε φορά χωρίς χειροκίνητη βοήθεια, ενώ το αμφίδρομο σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτωση ποικίλων τύπων και μεγεθών χαρτιού χωρίς χειροκίνητη λειτουργία, κατά την εκτύπωση και τη σάρωση. Αυτή η δυνατότητα είναι επωφελής για τους οικιακούς εργαζόμενους, που απαιτούν μια ποικιλία εγγράφων ταυτόχρονα, όπως ένας δάσκαλος που προετοιμάζει το πρόγραμμα διδασκαλίας και τους πόρους της τάξης.

Αυτή η έξυπνη συσκευή μπορεί επίσης να ανιχνεύει αυτόματα το μέγεθος χαρτιού και να προσαρμόζει ανάλογα τη λειτουργικότητά της, επιτρέποντας την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, ανάλογα με τις ανάγκες. Οι υψηλής ποιότητας κασέτες XL FINE διαθέτουν μεγαλύτερο όγκο μελάνης με λιγότερες αλλαγές κασετών που απαιτούνται, ιδανικές για την εκτύπωση μακροσκελών συμβάσεων ή εγγράφων στο σπίτι.

Σταθμός Έμπνευσης

Φανταστείτε εκ νέου τις δημιουργικές δυνατότητες με τη σειρά PIXMA TS7450 της Canon, η οποία μπορεί να χειριστεί μια μεγάλη ποικιλία μέσων εκτύπωσης, χρησιμοποιώντας το σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού στο πίσω μέρος. Ικανός να τυπώνει όλα όσα χρειάζονται οι χρήστες για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους, ή για να αποκτήσουν νέα χόμπι, ο εκτυπωτής της σειράς Canon PIXMA TS7450 μπορεί να δημιουργήσει φωτογραφίες χωρίς περιθώρια, εκτυπώσεις που μεταφέρονται σε ύφασμα και εξατομικευμένες ετικέτες.

Η σειρά PIXMA TS7450 είναι επίσης συμβατή με το Canon Creative Park, μια δωρεάν online πλατφόρμα με χιλιάδες δημιουργικά τρισδιάστατα μοτίβα και πρότυπα, που έτσι καθίσταται ο ιδανικός δημιουργικός σύντροφος, για να εμπνέει και να διασκεδάζει όλη την οικογένεια.

Έξυπνος αλλά απλός

Από την απλότητα της ρύθμισης μέχρι την ευκολία της καθημερινής χρήσης, αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει πλήθος εύχρηστων χαρακτηριστικών, ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να τον χρησιμοποιεί άνετα. Η λειτουργία “Easy Set-Up” μειώνει το χρόνο που απαιτείται από την αποσυσκευασία του μέχρι την πλήρη χρήση, ενώ η απλή άμεση σύνδεση με κώδικα QR σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν αμέσως στο smartphone τους. Για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και την ενίσχυση της αποδοτικότητας, η σειρά Canon PIXMA TS7450 διαθέτει επίσης ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Με οθόνη OLED 1,44" (2,54cm) και νέα γραμμή κατάστασης LED, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση της εκτύπωσης, να εντοπίζουν σφάλματα ή βλέπουν αν χρειάζεται να αντικατασταθούν οι κασέτες μελάνης, με μια ματιά.

Συνδεσιμότητα χωρίς περιορισμούς

Χάρη στη συμβατότητα με μια σουίτα εύχρηστων εφαρμογών και μια σειρά συσκευών, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν εύκολα από συσκευές Mac, iOS ή Android, να συνδέονται σε υπηρεσίες cloud και να αντλήσουν καλλιτεχνική έμπνευση. Με το PIXMA Cloud Link, που διατίθεται μέσω του Canon Print App, οι χρήστες της σειράς Canon PIXMA TS7450 μπορούν να έχουν πρόσβαση και να εκτυπώνουν έγγραφα απευθείας από υπηρεσίες τρίτων όπως το Google Drive, το Evernote και το Dropbox, καθώς και το νέο Google Classroom, το οποίο είναι ιδανικό για απομακρυσμένη εργασία και οργάνωση σημαντικών εγγράφων. Αυτοί οι εκτυπωτές παρέχονται με δυνατότητα αναγνώρισης φωνής με συμβατότητα Amazon Alexa και Google Assistant, καθιστώντας ταχύτερη και ευκολότερη από ποτέ τη χρήση της συσκευής, είτε πρόκειται για την ενεργοποίηση εκτύπωσης, είτε για τον έλεγχο των επιπέδων κατάστασης.

Η λειτουργία PIXMA Chat Print επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται και να εκτυπώνουν εικόνες από το Facebook Messenger – κάτι ιδανικό για όσους θέλουν να εκτυπώνουν πολύτιμες αναμνήσεις απευθείας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά την εκτύπωση από ένα smartphone, οι χρήστες της σειράς Canon PIXMA TS7450 μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το Apple AirPrint και το Mopria, χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες εφαρμογές ή εγκατάσταση.

Οι εκτυπωτές Canon PIXMA TS7450 (σε μαύρο χρώμα) και Canon PIXMA TS7451(σε λευκό) θα είναι διαθέσιμοι από το Νοέμβριο του 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading