Canon PowerShot PX: Η πρώτη έξυπνη φωτογραφική μηχανή της εταιρείας

Η Canon παρουσιάζει την PowerShot PX, μια μικρή, έξυπνη και φιλική φωτογραφική μηχανή, η οποία καταγράφει αυτόματα εικόνες υψηλής ποιότητας 11,7MP και βίντεο Full HD 60p. Η PowerShot PX αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσης της Canon για τον επαναπροσδιορισμό της τεχνολογίας απεικόνισης, με έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη λήψη στατικών εικόνων και βίντεο, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειες αποτυπώνουν αναμνήσεις. Με αυτή την έξυπνη φωτογραφική μηχανή, οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν τη στιγμή και να την καταγράψουν, χωρίς να χρειάζεται να μείνουν πίσω από το φακό.

Από οικογενειακούς φωτογράφους έως λάτρεις των gadgets, αυτή η νέα διαισθητική φωτογραφική μηχανή ενσωματώνει έξυπνες λειτουργίες για την καταγραφή κοινωνικών εκδηλώσεων και καθημερινών αναμνήσεων. Με αυτόματη λήψη και λήψη προτεραιότητας, η PowerShot PX είναι μια καινοτόμος προσθήκη στο σπίτι που συμπληρώνει τις υπάρχουσες φωτογραφικές μηχανές και ένα λαμπρό παράδειγμα του τεχνολογικού αλγορίθμου της Canon και των πρωτοποριακών χαρακτηριστικών που συνεχώς προστίθενται στη γκάμα των προϊόντων της.

Ζήστε τη στιγμή με τον προσωπικό σας φωτογράφο

Όταν θέλετε να καταγράψετε τις πολύτιμες στιγμές της ζωής και να είστε μέσα στο πλάνο, η PowerShot PX είναι ιδανική - ακολουθώντας τη δράση και καδράροντας θέματα με έξυπνο τρόπο για να καταγράψετε φυσικές εκφράσεις και αντιδράσεις. Μόλις ενεργοποιηθεί, η φορητή PowerShot PX μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε γύρω από το σπίτι για να τραβήξει αυθόρμητες λήψεις καθημερινών στιγμών, ενώ οι δυνατότητες φωνητικής εντολής επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο hands-free για τη λήψη στατικών εικόνων ή δυναμικών βίντεο.

Χάρη στον απλό αλλά φορητό σχεδιασμό, τη φόρτιση USB-C και το ενσωματωμένο Wi-Fi - το οποίο συνδέεται με έξυπνες συσκευές - η compact PowerShot PX μπορεί να πάει οπουδήποτε. Με έξυπνες δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου, η PowerShot PX χρησιμοποιεί αυτόματη αναζήτηση θέματος για να κρατήσει τους αγαπημένους σας στο κάδρο της εικόνας και να συλλάβει φωτογραφίες που διαφορετικά μπορεί να έχουν χαθεί. Η εμβέλεια εστιακού μήκους 19-57mm και ο ευέλικτος φακός zoom με δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης κίνησης, προσφέρουν ένα ευρύ οπτικό πεδίο 340° οριζόντια και 110° κάθετα για να ακολουθήσουν τη δράση.

Canon PowerShot PX

Διαφυλάξτε την καθημερινότητα

Ξεφυλλίστε νοσταλγικά ένα ψηφιακό λεύκωμα αυθόρμητων στιγμών με την εφαρμογή iOS και Android της PowerShot PX και λάβετε προτάσεις από αυτήν την έξυπνη φωτογραφική μηχανή στις πιο έντονες λήψεις που πρέπει να κρατήσετε. Αυτές οι αγαπημένες φωτογραφίες και βίντεο αποθηκεύονται στη συνέχεια σε μια κάρτα μνήμης για εύκολη μεταφόρτωση σε έναν υπολογιστή. Ελέγξτε χειροκίνητα τη φωτογραφική μηχανή με την εφαρμογή για να συνθέσετε την τέλεια λήψη και να τραβήξετε εικόνες από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε μπρος πίσω για να ελέγξετε τη συσκευή. Οι οικογένειες μπορούν ακόμη και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις αυτόματης λήψης, να ρυθμίζουν κατάλληλα τη γωνία του φακού για να τραβούν φωτογραφίες με το δικό τους στυλ και να επιλέγουν γνωστά πρόσωπα μέσα στην εφαρμογή για να αλλάζουν την προτεραιότητα κατά τη λήψη. Η PowerShot PX μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως web κάμερα με τη χρήση της εφαρμογής PC webcam utility app.

Βασικές τεχνικές προδιαγραφές Canon PowerShot PX

  • Αυτόματη λήψη φωτογραφιών και βίντεο
  • Φακός zoom οριζόντιας και κάθετης κλίσης, με εύρος 340° οριζόντιας κλίσης και 110° κάθετης κλίσης και φακό ζουμ 19-57mm (ισοδύναμο με φωτογραφική μηχανή με φιλμ 35mm)
  • Τεχνολογία αναγνώρισης με ικανότητα απόδοσης προτεραιότητας σε ορισμένα πρόσωπα
  • Μη αυτόματος έλεγχος και διαχείριση εικόνας μέσω της εφαρμογής Connect app for Mini PTZ Cam
  • Οι συνδέσεις Wi-Fi και Bluetooth διευκολύνουν τη σύνδεση με smartphones και tablets

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading