Canon PowerShot ZOOM: Η νέα super-zoom κάμερα τσέπης

H Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία της PowerShot ZOOM - μιας φωτογραφικής μηχανής 12 megapixel που χωράει στην παλάμη σας, με σταθεροποίηση εικόνας και εύκολο στη χρήση ζουμ 3 βημάτων, σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους χρήστες να βιώσουν τη στιγμή και να την ξαναζήσουν με κάθε λεπτομέρεια. Με μια δυναμική και καινοτόμο προοπτική στο σχεδιασμό του προϊόντος και τη χρηστικότητα, η Canon PowerShot ZOOM είναι μια φορητή, μονοφθάλμιου τύπου, φωτογραφική μηχανή με σταθερό φακό, ικανή για full HD βίντεο και σούπερ-ζουμ. Με 100mm, 400mm και ένα ψηφιακά εκτεταμένο ζουμ 800mm, αυτή η συμπαγής ψηφιακή φωτογραφική μηχανή είναι ιδανική για τις οικογένειες που απολαμβάνουν τις υπαίθριες δραστηριότητες ή τους ενθουσιώδεις λάτρεις της φύσης που θέλουν να προσεγγίσουν την άγρια ζωή από μακριά.

Η Canon PowerShot ZOOM επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν και να κινηματογραφούν μακρινά θέματα σαν να βρίσκονται μπροστά τους. Είτε καταγράφετε τη σκηνή στην οποία το παιδί σας σκοράρει ένα νικητήριο γκολ από τις πλάγιες γραμμές, είτε εντοπίζετε ένα σπάνιο πουλί, το ζουμ 3 βημάτων επιτρέπει άμεση οπτική και ψηφιακή μεγέθυνση. Φτάνοντας τα οπτικά εστιακά μήκη 100 mm και 400 mm σε ανοίγματα διαφράγματος f/5.6 και f/6.3 αντίστοιχα, η Canon PowerShot ZOOM επιτυγχάνει καθαρή εστίαση σε μακρινά θέματα. Με το εκτεταμένο ισοδύναμο ψηφιακό ζουμ 800mm, αυτή η δυνατότητα τηλεφακού είναι ιδανική για περιστασιακούς παρατηρητές πουλιών και εξερευνητές της φύσης. Ζυγίζοντας μόνο 145g, αλλά με ένα εξαιρετικό επίπεδο ζουμ, για το μέγεθός της, αυτή η σχεδίαση μοναδικού φακού επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν με ποιότητα στατικές εικόνες και βίντεο χωρίς την ανάγκη για βαρύ εξοπλισμό, κάτι που είναι ιδανικό για τη σύλληψη σημαντικών στιγμών, όταν ακριβώς συμβαίνουν.

Ενστικτώδης έλεγχος

Χάρη σε έναν μινιμαλιστικό, εργονομικό σχεδιασμό, η Canon PowerShot ZOOM είναι μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή που παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα. Πέντε ευπρόσιτα κουμπιά επιτρέπουν τον έλεγχο με το ένα χέρι, τόσο για τη λήψη φωτογραφιών, όσο και για τη λήψη ταινιών Full HD, κατά τη διάρκεια της λήψης και της αναπαραγωγής, καθώς και για την απεικόνιση μενού, για ευκολία στη χρήση. Αυτή η διαισθητική συσκευή διαθέτει μια απλοποιημένη απεικόνιση μενού, καθιστώντας την PowerShot ZOOM απλή στη λειτουργία. Ο πλήρως αυτόματος έλεγχος των φωτογραφιών και των ταινιών Full HD 1080p σε MP4 σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν πολύτιμες οικογενειακές στιγμές, όπως την πρώτη αθλητική ημέρα ενός παιδιού, ή ένα ταξίδι στο ζωολογικό κήπο για να παρατηρήσουν τα ζώα από μακριά, χωρίς να ανησυχούν για την αλλαγή των ρυθμίσεων της μηχανής. Το έξυπνο ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) εμφανίζει μια μινιμαλιστική προβολή λειτουργιών, για να αποφευχθεί η απόκρυψη της προβολής, ενώ επιτρέπει στους χρήστες να βυθιστούν στην εικόνα υψηλής ανάλυσης.

Ο ισχυρός επεξεργαστής DIGIC 8 δημιουργεί ευκρινείς και πολύχρωμες εικόνες που ζωντανεύουν στιγμές που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ επιτρέπει ταχύτητα ριπής 10fps για να απαθανατίσετε τη δράση της στιγμής. Χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα 12 megapixel, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν την άγρια ζωή εν κινήσει, επωφελούμενοι από την υψηλή ανάλυση και τη γρήγορη επεξεργασία. Σε συνδυασμό με τη συνεχή αυτόματη εστίαση - με διαθέσιμες επιλογές παρακολούθησης προσώπου και AF (αυτόματης εστίασης) 1 σημείου, η PowerShot ZOOM είναι ιδανική για τη λήψη αυθόρμητων οικογενειακών στιγμών.

Με έναν προηγμένο οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, η PowerShot ZOOM δημιουργεί σταθερές, ευκρινείς εικόνες, ενώ καταγράφετε ή απλώς παρατηρείτε μακρινά θέματα. Αυτή η ελαφριά φωτογραφική μηχανή έχει επίσης μια μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και φθάνει την πλήρη φόρτιση με USB Type-C USB-PD συμβατές συσκευές σε λιγότερο από δύο ώρες, κάτι το ιδανικό για λήψεις σε υπαίθριους χώρους.

Συνδεθείτε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας

Για την ασφαλή αποθήκευση πολύτιμων αναμνήσεων, η Canon PowerShot ZOOM επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν, να περιηγούνται και να προσθέτουν εικόνες με γεωγραφική σήμανση μέσω Wi-Fi, με υποστήριξη σύνδεσης Bluetooth® στο smartphone τους. Με Wi-Fi και Bluetooth συνδεσιμότητα οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν απομακρυσμένες ζωντανές λήψεις (Live View) για φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect. Αν οι φίλοι ή η οικογένειά τους συνδέσουν το smartphone τους με τη φωτογραφική μηχανή εκ των προτέρων μπορούν ακόμη και να δουν τι βλέπει ο χρήστης μέσα από το σκόπευτρο σε πραγματικό χρόνο όταν στέκεται κοντά. Η Canon PowerShot ZOOM εξασφαλίζει στους χρήστες την εμπειρία της στιγμής, για να καταγράφουν όλες τις λεπτομέρειες και να τις μοιράζονται με τους φίλους και την οικογένεια, απρόσκοπτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon PowerShot ZOOM, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://www.canon.gr/cameras/canon-powershot-zoom/

Βασικά χαρακτηριστικά Canon PowerShot ZOOM

  • Αισθητήρας 12,1 megapixel
  • Ζουμ 3 βημάτων μεταξύ εστιακών αποστάσεων 100mm, 400mm, 800mm
  • Οπτική σταθεροποίηση εικόνας 4 αξόνων
  • Ταινίες Full HD σε 1080p στα 24/25/30 fps
  • Συμβατές συσκευές USB Type-C USB-PD
  • Wi-Fi και Bluetooth

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading