Cobra Kai: Νέο trailer για την 5η σεζόν που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix

Αφού είδαμε ορισμένα στιγμιότυπα από την 5η σεζόν του Cobra Kai, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε και το νέο trailer που δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα το Netflix.

Όπως το περιμέναμε, το trailer εστιάζει στη νέα συμμαχία των πάλαι ποτέ αντιπάλων Daniel LaRusso και Johnny Lawrence, αλλά και την είσοδο του Chozen στο παρεάκι τους. Στόχος τους να αντιμετωπίσουν τον Terry Silver και να βάλουν τέλος στα σχέδια του για κυριαρχία του Cobra Kai στο Valley, αφού μετά την νίκη στους αγώνες είναι αναγκασμένοι να αποσύρουν τα dojos τους (Miyagi-Do και Eagle Fang) από την περιοχή.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν είδαμε τον Miguel να φεύγει στο Μεξικό για να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του και τον Johnny να τον αναζητά, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται όλοι θα επιστρέψουν ταχύτατα πίσω στην βάση τους για τον κοινό στόχο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις όλων μεταξύ τους. Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις στους χαρακτήρες των Tory και Kenny, δυσκολίες ανάμεσα στον Daniel και την σύζυγο του Amanda, αλλά το κερασάκι είναι η επιστροφή του John Kreese.

Η 5η σεζόν του Cobra Kai θα προβληθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 στο Netflix.

Loading