Cobra Kai: Οι πρώτες δύο σεζόν έρχονται στο Netflix στις 28 Αυγούστου 2020

Από τον περασμένο Ιούνιο γνωρίζουμε ότι η Netflix πήρε τα δικαιώματα του Cobra Kai, το εξαιρετικά επιτυχημένo spin-off του Karate Kid που αποτέλεσε ένα από τα βαριά χαρτιά της Google για τα YouTube Originals. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν πότε θα μπορέσουμε να δούμε τις δύο πρώτες σεζόν στη δημοφιλή πλατφόρμα, αλλά και τι μέλλει γενέσθαι με την τρίτη σεζόν.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ούτε τώρα έχουμε κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για την τρίτη σεζόν του Cobra Kai, παρά το πρώτο video teaser που μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά τουλάχιστον έχουμε ημερομηνία “προσθήκης” στο Netflix για τις πρώτες δύο σεζόν: 28 Αυγούστου 2020. Να τονίσουμε, βέβαια, ότι όλα τα επεισόδια του Cobra Kai είναι πλέον διαθέσιμα δωρεάν στο YouTube, αλλά σίγουρα πολύς κόσμος προτιμά την πλατφόρμα της Netflix για να παρακολουθεί περιεχόμενο.

Δεν αποκλείεται η Netflix να περιμένει να δει πως θα υποδεχτεί το κοινό της τις πρώτες δύο σεζόν και έπειτα να αποφασίσει τι θα κάνει με την τρίτη σεζόν. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι θα τη δούμε μέσα στο 2021. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλες οι παραγωγές παρουσιάζουν μεγάλες δυσκολίες λόγω της πανδημίας COVID-19 και ενδεχομένως να αργήσουμε να δούμε αρκετές από αυτές που βρίσκονται στα σκαριά.

Loading