Creative Aurvana Trio Wireless: Έρχονται με εξαιρετικές επιδόσεις

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Creative Aurvana Trio Wireless, την τελευταία προσθήκη της στην αγαπημένη σειρά ακουστικών Aurvana. Τα Aurvana Trio Wireless διαθέτουν ένα νέο, υψηλής ποιότητας, σχεδιασμό για τον αυχένα με το ίδιο υβριδικό, υψηλής ευκρίνειας σύστημα τριπλού οδηγού που έχει το Aurvana Trio – σε καλύτερη, ελαφρύτερη και ασύρματη έκδοση. Σχεδιασμένα να προσφέρουν άνεση όλη την ημέρα, εξαιρετική ποιότητα ήχου και κλήσης και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, τα Aurvana Trio Wireless αποτελούν την τέλεια λύση τόσο για τους απαιτητικούς λάτρεις του ήχου όσο και για τους περιστασιακούς ακροατές εν κινήσει.

Αφεθείτε στον εξαιρετικό ήχο τους

Με το υβριδικό σύστημα τριπλού οδηγού, τα Aurvana Trio Wireless μπορούν να χαρίσουν στους ακροατές μοναδική εμπειρία ήχου ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Περιλαμβάνουν δύο ισορροπημένους οδηγούς ακριβείας για λεπτομερή μεσαία και υψηλά επίπεδα, και έναν οδηγό βιοκυτταρίνης για ισχυρά και καθαρά μπάσα που αποτυπώνει κάθε μικρή λεπτομέρεια και αναδεικνύει οποιοδήποτε είδος μουσικής.

Συνδεδεμένοι μέσω Bluetooth 5.0, μέσω aptX Low Latency, aptX HD και AAC κωδικοποιητές ήχου, οι ακροατές δεν μπορούν να περιμένουν τίποτε λιγότερο από καθαρό ήχο σε όλη την διάρκεια της ημέρας με σχεδόν μηδενική καθυστέρηση. Συνεπώς, τα Creative Aurvana Trio Wireless αποτελούν το ιδανικό ταίρι για USB-based multi-audio codec πομπούς, όπως το Creative BT-W3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, εφόσον οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ήχο υψηλής ποιότητας, ακόμη και αν οι συσκευές τους δεν υποστηρίζουν Bluetooth.

Για να ανεβάσει περισσότερο τον πήχη της ακουστικής εμπειρίας το Aurvana Trio Wireless διαθέτει την τεχνολογία Super X-Fi READY, της βραβευμένης τεχνολογίας επεξεργασίας Super X-Fi που ξεκλειδώνει την ολογραφία ακουστικών για περιεχόμενο και αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στα κινητά τους τηλέφωνα - έτσι ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν έναν νέο κόσμο εξατομικευμένου ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Σχεδιασμένα για άνεση

Το μαλακό και ελαφρύ λουρί σιλικόνης των Aurvana Trio Wireless παρέχει φορητότητα και ευκολία σε χρήστες που είναι πάντα σε κίνηση. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει άνετα στο λαιμό χωρίς να βαραίνει τους ώμους, έτσι ώστε οι χρήστες να τα φορούν όλη την ημέρα. Όταν δεν χρησιμοποιούνται, τα ακουστικά μπορούν απλά να ενωθούν μέσω μαγνήτη και να συμπληρώνουν την εμφάνιση του χρήστη τους.

Τα Aurvana Trio Wireless είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτει τεχνολογία Qualcomm cVc 8.0 και διευκολύνει την καλύτερη φωνητική λήψη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν τέλειο ήχο κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης στην εργασία ή να επικοινωνούν με φίλους μέσω βιντεοκλήσεων. Είναι επομένως ένας εξαιρετικός σύντροφος για την Εργασία – τα Διαδικτυακά Μαθήματα και την Επικοινωνία όταν Μένουμε Σπίτι.

Ένα άλλο πλεονέκτημα τους είναι η συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν τα Aurvana Trio Wireless σε δύο συσκευές ταυτόχρονα - ιδανικό για αυτούς που καλούνται να κάνουν συνεχείς εναλλαγές μεταξύ των τηλεφώνων και των φορητών υπολογιστών τους.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας – των Aurvana Trio Wireless που διαρκεί έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα Aurvana Trio Wireless αναμένονται στην Ελλάδα στην τιμή των €99,00.

Loading