Τα πρώτα Super X-Fi ακουστικά στο κόσμο είναι εδώ!

Η Creative Technology ανακοίνωσε στο CES 2019 το επόμενο βήμα μετά την παρουσίαση του SXFI AMP - τη σειρά Creative SXFI AIR. Η νέα σειρά περιλαμβάνει τα SXFI AIR και SXFI AIR C, τα πρώτα ακουστικά που διαθέτουν ενσωματωμένη την τεχνολογία Super X-Fi που έχει εξάψει τη φαντασία των χρηστών παρέχοντας μια εμπειρία ακρόασης ενός συστήματος πολυφωνικών ηχείων υψηλού επιπέδου , απλά μέσω ενός ζεύγους ακουστικών.

Όπως δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative Technology.

Μετά το SXFI AMP, το επόμενο, φυσικό βήμα ήταν η ανάπτυξη ακουστικών με ενσωματωμένη την τεχνολογία Super X-Fi. Με τη σειρά SXFI AIR, οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαύσουν τη μαγεία της ολογραφίας των ακουστικών, συμπληρωμένη από τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές που διαθέτουν τα ακουστικά μας. Το SXFI AIR έχει σκοπό να ανοίξει το δρόμο ώστε η Super X-Fi τεχνολογία να υιοθετηθεί συνολικά από τη βιομηχανία ακουστικών

Βάλε τα ακουστικά. Πάτησε το κουμπί SXFI. Μείνε έκπληκτος

Είτε αφορούν σε ταινίες, μουσική ή gaming οι εμπειρίες ακουστικής επαναπροσδιορίζονται εντελώς με τη σειρά SXFI AIR. Απλά πατώντας ένα κουμπί, ο ήχος από τις ταινίες μπορεί πλέον να απολαμβάνει όλη του την κινηματογραφική δόξα μέσα από αυτά τα ακουστικά, εξαλείφοντας την ανάγκη για ρύθμιση πολλαπλών ηχείων. Ομοίως, η ακρόαση μουσικών κομματιών στη σειρά SXFI AIR θα προκαλέσει την αίσθηση παρακολούθησης μιας ζωντανής συναυλίας.

Προσφέροντας απρόσκοπτη συμβατότητα με το PS4, το Nintendo Switch, το Mac ή το PC, η σειρά SXFI AIR επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του παιχνιδιού μέσω του εκτεταμένου soundstage, φέρνοντας τους χρήστες στο κινηματογραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού, παρουσιάζοντάς τους μια πραγματική ολογραφική εμπειρία ήχου.

Στην κορυφή της τεχνολογίας Super X-Fi, στην καρδιά της σειράς SXFI AIR, τα ακουστικά ξεχωρίζουν με τους οδηγούς νεοδυμίου των 50mm, οι οποίοι έχουν ρυθμιστεί ώστε να παράγουν ισχυρό ήχο ενώ διατηρούν ακραία ακρίβεια, κάτι που είναι απόλυτα απαραίτητο για τη μουσική και τους λάτρεις του σινεμά.

SXFI AIR

Τα SXFI AIR συνδέονται άψογα μέσω Bluetooth και USB με πολλές πλατφόρμες, από κινητές συσκευές έως PC, Mac, Nintendo Switch και PS4. Οι χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν τα προφίλ ακρόασης τους μέσω μιας εφαρμογής για κινητά και να τα ανεβάσουν στα SXFI AIR ακουστικά τους.

Η ευελιξία των SXFI AIR ξεχωρίζει επίσης λόγω της ασύρματης συνδεσιμότητας τους, παρέχοντας ευκολία συμβατότητας με iOS και συσκευές Android. Όταν συνδέονται μέσω USB, τα SXFI AIR προσφέρουν ήχο low-latency 7.1, ο οποίος είναι ιδανικός για ταινίες και παιχνίδια, ειδικά σε υπολογιστή και Mac.

Τα SXFI AIR λειτουργούν επιπλέον ως αυτόνομη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής μέσω κάρτας microSD για διάφορες μορφές όπως MP3, WMA, WAV και FLAC.

Τέλος, τα SXFI AIR έρχονται με ένα touch-control earcup, με το οποίο οι χρήστες μπορούν εύκολα να εναλλάσσουν τα τραγούδια και να ρυθμίζουν την ένταση με απλές κινήσεις ολίσθησης των δαχτύλων.

Τα SXFI AIR διαθέτουν έρχονται είναι καλυμμένα από ύφασμα mesh με ενσωματωμένα μαξιλάρια αφρού μνήμης που ταιριάζουν στο κεφάλι του χρήστη και μπορούν να αναπνέουν καθώς το ύφασμα απορροφά τη θερμότητα πολύ πιο εύκολα.

Το SXFI AIR έρχεται επίσης με προσαρμόσιμους δακτυλίους φωτισμού RGB, που επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέξουν από 16 εκατομμύρια χρώματα για να κάνουν τα ακουστικά πραγματικά δικά τους.

SXFI AIR C

Το SXFI AIR C είναι ακουστικό USB entry-level με Super X-Fi που απευθύνεται σε gamers. Δεν υποστηρίζει Bluetooth, χειριστήρια αφής και κάρτα SD.

Σχεδιασμένο για να ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία του παιχνιδιού, το SXFI AIR C διαθέτει ένα αποσπώμενο μικρόφωνο ClearComms, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αναπαράγει εντυπωσιακά φυσικά φωνητικά, επιτρέποντας την άψογη επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκομένων στο παιχνίδι. Το μικρόφωνο ClearComms είναι έρχεται ως αξεσουάρ του SXFI AIR.

Οι τεχνικές προδιαγραφές με μια ματιά

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το SXFI AIR C USB είναι διαθέσιμο στο Creative.com, στην τιμή των €129.99.

Περισσότερες πληροφορίες στο creative.com/sxfiairc.

Το SXFI AIR είναι ανοιχτό για προ-παραγγελία στην τιμή των €159.99 στο Creative.com, οι αποστολές θα ξεκινήσουν στο τέλος του Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στο creative.com/sxfiair.

Loading