Super X-Fi Gen4: Ένας νέος ήχος σας περιμένει

Βασιζόμενη στα θεμέλια του βραβευμένου Super X-Fi Headphone Holography, η Creative Technology θα αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο προφίλ ήχου Super X-Fi Gen4. Αυτή η τελευταία έκδοση διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις στο δυναμικό εύρος, τη σαφήνεια και τη χωρική επίγνωση. Το Super X-Fi Gen4 δεν ανεβάζει απλώς τον πήχη, αλλά επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για καθηλωτικές εμπειρίες ήχου. Με αυτήν την τελευταία ενημέρωση, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ένα διευρυμένο δυναμικό εύρος, παρέχοντας πλουσιότερη, πιο λεπτομερή αναπαραγωγή ήχου. Σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη ευκρίνεια, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κρυστάλλινο ήχο που συλλαμβάνει κάθε λεπτή απόχρωση, ενώ η εκλεπτυσμένη αίσθηση του χώρου προσφέρει μια πιο εκτεταμένη και ζωντανή ηχητική σκηνή.

Η τεχνολογία Super X-Fi αναβαθμίζει την εμπειρία ήχου για τους χρήστες, αναδημιουργώντας το καθηλωτικό ηχητικό σκηνικό των high-end συστημάτων ηχείων surround μέσα στα ακουστικά, εξατομικευμένο περαιτέρω με τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για μια εξαιρετικά φυσική εμπειρία ακρόασης. Από το ντεμπούτο του στην CES 2019, οι χρήστες και οι κριτικοί έχουν εντυπωσιαστεί από τον ρεαλισμό του εξατομικευμένου ήχου, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος σύμφωνα με τα ανθρωπομετρικά προφίλ τους. Από τη συγκλονιστική δράση μιας ταινίας blockbuster μέχρι την αίσθηση της ακατέργαστης ενέργειας μιας ζωντανής συναυλίας ή την εμβάθυνση στον σαγηνευτικό κόσμο του gaming, το Super X-Fi μπορεί να τα ζωντανέψει όλα με εκπληκτική λεπτομέρεια και ακρίβεια.

Super X-Fi για ηχεία

Αρχικά σχεδιασμένο για ακουστικά, το Super X-Fi έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον προσωπικό ήχο με την εξατομικευμένη χωρική ολογραφική εμπειρία του. Τώρα, αυτή η καινοτόμος τεχνολογία είναι έτοιμη να μεταμορφώσει το τοπίο της οικιακής ψυχαγωγίας, φέρνοντας την ίδια επαναστατική εμπειρία στα ηχοσυστήματα. Το ντεμπούτο του Super X-Fi για ηχεία φέρνει μια νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία, μετατρέποντας αβίαστα κάθε χώρο σε μια ζωντανή αίθουσα συναυλιών ή θέατρο. Με κάθε νότα, ρυθμό και ήχο να αντηχεί με σαγηνευτικό ρεαλισμό και βάθος, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν ένα καθηλωτικό ταξίδι ακρόασης, αντικατοπτρίζοντας την ικανοποίηση που απολαμβάνουν εδώ και καιρό οι χρήστες ακουστικών Super X-Fi.

Το Super X-Fi Gen4 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Ιούνιο, με τους χρήστες να χρειάζεται απλώς να διαμορφώσουν και να κατεβάσουν τα νέα προφίλ τους μέσω της εφαρμογής SXFI.

Επέκταση του οικοσυστήματος Super X-Fi

Σύντομα, η Creative Technology θα αποκαλύψει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Super X-Fi σε όλη την επερχόμενη σειρά προϊόντων της, που εκτείνεται από ακουστικά True Wireless Stereo (TWS) έως premium ακουστικά και ηχεία. Αυτή η επέκταση θα επιτρέψει στους χρήστες να αξιοποιήσουν απρόσκοπτα τον κόσμο του Super X-Fi σε όλες τις προτιμώμενες πλατφόρμες ροής όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify, ακόμη και σε compact ακουστικά και ηχεία - ένα πρωτοποριακό επίτευγμα για την τεχνολογία Super X-Fi.

«Η κοινότητα των χρηστών μας έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της εξέλιξης του Super X-Fi, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και δεδομένα που έχουν βελτιώσει τη AI μηχανή μας. Με το Super X-Fi Gen4, προχωράμε περαιτέρω, προσφέροντας μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης που απελευθερώνεται από τους περιορισμούς του επίπεδου και άτονου ήχου. Επιπλέον, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επερχόμενη ενσωμάτωση της τεχνολογίας Super X-Fi σε όλη τη σειρά προϊόντων μας, προσφέροντας στους χρήστες απρόσκοπτη πρόσβαση σε χωρικό ήχο ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται», δήλωσε ο Lee Teck Chee, Chief Technology Officer της Creative και εφευρέτης του Super X-Fi. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία και τα προϊόντα Super X-Fi, επισκεφθείτε sxfi.com.

Loading