Creative Live! Meet 4K για εύκολα Virtual Meetings

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Creative Live! Meet 4K, της νεότερης συνεδριακής κάμερας που διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικές λειτουργίες που θέτουν το υπόβαθρο για μια εκπληκτικά καθαρή και απρόσκοπτη εμπειρία εικονικής τηλεδιάσκεψης. Εξοπλισμένη με εκτεταμένο ευρυγώνιο οπτικό πεδίο, ρυθμιζόμενο ψηφιακό zoom, εκπληκτική 4K UHD ανάλυση και τον πρωτοποριακό αισθητήρα απεικόνισης Sony STARVIS IMX415 CMOS, η νέα αυτή συνεδριακή κάμερα χρησιμεύει ως το ιδανικό εργαλείο για τη φιλοξενία εικονικών συσκέψεων, την καθοδήγηση διαδικτυακών τάξεων, ακόμη και την εξερεύνηση δημιουργικών εγχειρημάτων.

Με 4K UHD ανάλυση που υποστηρίζεται από τον αισθητήρα απεικόνισης Sony STARVIS IMX415 CMOS, η Creative Live! Meet 4K μετατρέπει τις εικονικές αλληλεπιδράσεις σε ζωντανές εμπειρίες, γεμάτες με περίπλοκες λεπτομέρειες, ζωντανά χρώματα και εξαιρετική διαύγεια. Για να συμπληρώσει αυτή την οπτική ικανότητα, η Creative Live! Meet 4K διαθέτει επίσης ένα εκτεταμένο ευρυγώνιο οπτικό πεδίο, που εκτείνεται έως και 115°, καθιστώντας τη μια εξαιρετική επιλογή για τη φιλοξενία πολλών συμμετεχόντων σε μια αίθουσα συνεδριάσεων ή τη λήψη ενός ευρέος φάσματος οπτικού περιεχομένου, όπως παρουσιάσεις σε πίνακα. Επιπλέον, η νέα αυτή συνεδριακή κάμερα προσφέρει εντυπωσιακή δυνατότητα ψηφιακού zoom 7X, επιτρέποντας στους χρήστες να μηδενίζουν τις κρίσιμες λεπτομέρειες χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας.

H Creative Live! Meet 4K δεν αφορά μόνο “κρυστάλλινα” γραφικά. Διαθέτει επίσης τέσσερα ζεύγη υπερευαίσθητων μικροφώνων προς πάσα κατεύθυνση, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη λήψη ήχου από παντού. Αυτό την καθιστά την τέλεια επιλογή για ηχογράφηση ή φιλοξενία συνεδρίων σε μεγάλες αίθουσες συσκέψεων. Επιπλέον ξεχωρίζει για την αυτοματοποιημένη απολαβή μικροφώνου, η οποία συλλαμβάνει με ακρίβεια τις πηγές ήχου ακόμη και από απόσταση, διασφαλίζοντας ότι η φωνή κάθε συμμετέχοντα ακούγεται δυνατή και καθαρή. Επίσης, ενσωματώνει drivers ηχείων 40 mm Neodymium magnet για μεγαλύτερη ευκρίνεια και βάθος ήχου με στόχο τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας επικοινωνίας και ήχου.

Επιπλέον, η νέα συνεδριακή κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη AI tracking και framing τεχνολογία, η οποία παρακολουθεί αυτόματα το πρόσωπο του θέματος με βάση τα AI χαρακτηριστικά αναγνώρισης προσώπου. Αυτή η έξυπνη τεχνολογία διασφαλίζει ότι το θέμα παραμένει σταθερά κεντραρισμένο μέσα στο κάδρο, ακόμη και όταν αλλάζουν θέσεις, παρέχοντας στους χρήστες μια σταθερή και απροβλημάτιστη οπτική εμπειρία. Σε συνδυασμό με χειρονομίες, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν συγκεκριμένες ενέργειες κάνοντας απλώς χειρονομίες μπροστά στην Creative Live! Meet 4K.

Για μεγαλύτερη ευκολία, η συνεδριακή κάμερα διαθέτει επίσης τηλεχειριστήριο και προσβάσιμο κουμπί σίγασης μικροφώνου, παρέχοντας έναν απρόσκοπτο τρόπο για γρήγορες ρυθμίσεις χωρίς διακοπή στις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τέλος, η ρύθμιση της Creative Live! Meet 4K είναι επίσης παιχνιδάκι, καθώς δεν απαιτεί πρόσθετη εγκατάσταση drivers και είναι συμβατή με όλους τους φορητούς υπολογιστές και τους υπολογιστές που «τρέχουν» σε πλατφόρμες Windows και macOS. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν το SmartComms kit που είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Creative για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών έξυπνης επικοινωνίας, όπως το VoiceDetect και το NoiseClean-Out, ώστε να διασφαλίσουν σαφέστερη επικοινωνία όποτε και οπουδήποτε.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Η Creative Live! Meet 4K διατίθεται στα €369.99 στο Creative.com.

Loading