Άρθρα της κατηγορίας: Technology

Google Assistant: Στο εξής μπορείς να πραγματοποιείς συνεχόμενη συνομιλία χωρίς τη φράση “OK Google”

Μετά την επίσημη παρουσίαση στο συνέδριο Google I/O 2018 ήρθε η ώρα για το λανσάρισμα της λειτουργίας για πραγματοποίηση συνεχόμενης συνομιλίας με τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ξεκινάς με την φράση “OK/Hey Google”.

Nvidia: Μετατρέπει “κανονικά” videos σε άψογα slow motion με Τεχνητή Νοημοσύνη [Video]

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σε ορισμένα smartphones και κάμερες τη δυνατότητα λήψης slow motion video, αν και ως επί το πλείστον η λειτουργία καλύπτει μόνο λίγα δευτερόλεπτα της λήψης και είναι γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από τους χρήστες.

Facebook: Αναπτύσσει Τεχνητή Νοημοσύνη που προσθέτει τα μάτια σε όσους τα έχουν κλειστά στις φωτογραφίες

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την παραδοχή της Facebook ότι έχει πατεντάρει τεχνολογία eye-tracking και σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα μια ακόμη τεχνολογία της εταιρείας που σχετίζεται με τα μάτια. Αυτή τη φορά, όμως, για μια εντελώς διαφορετική χρήση.

Η πρώτη “ψυχοπαθής” Τεχνητή Νοημοσύνη εκπαιδεύεται από το MIT

Η επιστημονική φαντασία είχε ανέκαθεν την τάση να παρουσιάζει την Τεχνητή Νοημοσύνη με εχθρικές και κακόβουλες προθέσεις. Παραδείγματα όπως ο T800 του Terminator και το Ash του Alien δείχνουν τη χρήση βίας από τους χαρακτήρες με απώτερο σκοπό την επίτευξη … Continue reading

Έτσι βλέπει τον κόσμο ένα αυτοκίνητο Tesla σε Autopilot mode [Videos]

Τον περασμένο Μάρτιο είχαμε δει πως βλέπει τον κόσμο το αυτοοδηγούμενο όχημα της Waymo, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την τεχνολογία της Tesla στο Autopilot mode των αυτοκινήτων της.