Creed III: Τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα γίνει η πρεμιέρα του Creed III και η MGM βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να δημοσιεύσει ένα τελευταίο trailer που θα σηματοδοτήσει και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του πρωταγωνιστή Michael B. Jordan.

Ως η πρώτη ταινία από τον κόσμο του Rocky χωρίς τον Sylvester Stallone, το Creed 3 έχει να αποδείξει πολλά στους φίλους της σειράς, αλλά και στους παραγωγούς που αποφάσισαν να συνεχίσουν το franchise. Η υπόθεση αφορά την μάχη του Adonis Creed απέναντι στον πρώην παιδικό φίλο του, Jonathan Majors, η οποία αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή για τον πρωταγωνιστή και με πολλές προεκτάσεις πέραν του αγώνα στο ρινγκ.

Από το trailer διακρίνουμε το σύμβολο του θανάτου στην Μεξικανική κουλτούρα που ίσως υποδηλώνει πως ένας από τους δύο δεν θα βγει ζωντανός από τη μάχη. Παράλληλα, βλέπουμε ότι η κόρη του Adonis και της Bianca (η Amara) έχει μεγαλώσει αρκετά, άρα έχει περάσει πολύς καιρός από τα γεγονότα του Creed 2. Στο Creed III θα επιστρέψουν και οι μεγάλοι αντίπαλοι του Adonis από τις δύο προηγούμενες ταινίες, οι Viktor Drago και Ricky Conlan.

Το Creed 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου 2023.

Loading