Dell Mobile Connect: Φέρνει mirroring εφαρμογών iOS και μεταφορά αρχείων από iPhone σε Windows PC!

Η πρώτη επαφή με την εφαρμογή Mobile Connect της Dell έγινε πριν από δύο χρόνια στο CES 2018, με την εταιρεία να συνεχίζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη της έτσι ώστε να προχωρά σε νέα ανακοίνωση που σίγουρα θα ενδιαφέρει όσους χρήστες έχουν στην κατοχή τους iPhone και Windows PC.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πως με το Dell Mobile Connect θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις εφαρμογές iOS και να μεταφέρεις τα αρχεία του iPhone από και προς υπολογιστή Windows, με την αρχή να γίνεται από την ερχόμενη Άνοιξη για τις σειρές Inspiron, Alienware, Vostro και G Series.

Η εφαρμογή Dell Mobile Connect είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν στο App Store και προσφέρει τη δυνατότητα να στέλνεις και να λαμβάνεις γραπτά μηνύματα, να πραγματοποιείς και να δέχεσαι τηλεφωνικές κλήσεις, να παρακολουθείς τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις και να πλοηγείσαι στη λίστα των επαφών του iPhone απευθείας από τον υπολογιστή σου. Με την αναβάθμιση που θα δούμε την Άνοιξη θα προστεθούν οι λειτουργίες app mirroring και file transferring, με την τελευταία να περιορίζεται στη μεταφορά φωτογραφιών και videos.

Dell Mobile Connect - [Microsoft Store Link]

Dell Mobile Connect - [App Store Link]

Loading