Dell UltraSharp: Νέες οθόνες για παραγωγικότητα και άνεση οπουδήποτε

Οι νέες οθόνες και τα συστήματα συσκέψεων της Dell Technologies βοηθούν τους δημιουργούς και τους επαγγελματίες γραφείου να εργάζονται παραγωγικά και άνετα σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας.

Σύμφωνα με έρευνα της IDC, το 81% των υπαλλήλων θεωρούν ότι οι οθόνες υψηλότερης ανάλυσης, καλύτερης εργονομίας και χρωματικής απόδοσης, βελτιώνουν τη γενική εμπειρία εργασίας1. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο UltraSharp αξιοποιεί κορυφαία τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των mini LED, ενσωματωμένου χρωματόμετρου και μείωσης μπλε φωτός.

Ως ο πρώτος προμηθευτής οθονών στον κόσμο, για επτά συνεχόμενα χρόνια, η Dell προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα εργαλείων συνεργασίας που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε εργαζόμενου και να προσφέρουν τις οθόνες που ακολουθούν σε μεγαλύτερο βαθμό τις προδιαγραφές EPEAT Gold σε παγκόσμιο επίπεδο.

dell-monitor-2.jpg

Εξαιρετική πιστότητα χρώματος, αντίθεση και ακρίβεια για δημιουργικές εφαρμογές

Οι επαγγελματίες σχεδιαστές βασίζονται σε έγχρωμες οθόνες για να παράγουν τα δημιουργικά τους αριστουργήματα. Η οθόνη Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) είναι η πρώτη επαγγελματική οθόνη 2K mini-LED στον κόσμο με ζώνες άμεσου οπίσθιου φωτισμού, όπου οι μεμονωμένα ελεγχόμενες ζώνες οπίσθιου φωτισμού στην οθόνη παρέχουν αντίθεση με βαθύ μαύρο χρώμα και φωτεινό λευκό.

Με την ευρύτερη κάλυψη χρώματος DCI-P3 σε μια επαγγελματική οθόνη σε ποσοστό 99.8%, ανάλυση 4K και VESA DisplayHDR 1000, η οθόνη UltraSharp 32 ιντσών επιτρέπει την ακριβή και ομοιόμορφη αναπαραγωγή χρώματος για ταινίες και γραφικά. Είναι η πρώτη επαγγελματική οθόνη 31,5 ιντσών στον κόσμο με ενσωματωμένο χρωματόμετρο  Calman ,δίνοντας στους δημιουργούς την ευελιξία της κατ' απαίτηση ή προγραμματισμένης βαθμονόμησης με ή χωρίς τη σύνδεση σε υπολογιστή.

dell-monitor-1.jpg

Βελτιωμένη οπτική άνεση και ευρύτερος χώρος απεικόνισης για επαγγελματίες με επίκεντρο το γραφείο

Για επαγγελματίες με επίκεντρο το γραφείο, οι οποίοι εργάζονται συχνά με υπολογιστικά φύλλα και εργασίες με γνώμονα τα δεδομένα, η οθόνη Dell UltraSharp 24 USB-C Hub (U2421E) και η Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub C (U3421WE) προσφέρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης και λειτουργικότητας.

Σχεδιασμένη με γνώμονα την ευεξία των χρηστών, η UltraSharp Monitor 24 ιντσών έχει λόγο διαστάσεων 16:10 και είναι η πρώτη οθόνη της Dell με ComfortView Plus – μια ενσωματωμένη λύση μείωσης μπλε φωτισμού σε hardware, με πιστοποίηση TÜV Rheinland, η οποία διατηρεί τη χρωματική ακρίβεια στην οθόνη και ελαχιστοποιεί την εκπομπή μπλε φωτός για τη βελτιστοποίηση της άνεσης των ματιών. Η αναλογία διαστάσεων 16:10 σε αυτήν την οθόνη InfinityEdge 24 ιντσών παρέχει περισσότερη ορατή επιφάνεια στην οθόνη. Η οθόνη UltraSharp 34 ιντσών διαθέτει ανάλυση WQHD, κάλυψη χρώματος 95% DCI-P3 και προσφέρει μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία με εξαιρετικά λεπτά περιγράμματα τριών πλευρών και ενσωματωμένα διπλά ηχεία.

dell-monitor.jpg

Λύσεις για αίθουσες συσκέψεων για απρόσκοπτη συνεργασία

Καθώς τα γραφεία θα επιστρέφουν σταδιακά στις εταιρικές εγκαταστάσεις, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αναδιαμορφώσουν τους χώρους συσκέψεών τους για να υποστηρίζουν καλύτερα υπαλλήλους που βρίσκονται στο γραφείο και συνεργάζονται με συναδέλφους, οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα εργαζόμενοι από το σπίτι.

Η νεότερη λύση χώρου συσκέψεων της Dell για το Microsoft Teams Rooms προσφέρει ένα πλήρες οικοσύστημα ομαδικής συνεργασίας που περιλαμβάνει το OptiPlex 7080 Micro που εκτελεί την εμπειρία Teams Room στα Windows, τις οθόνες μεγάλου μεγέθους της Dell, καθώς και περιφερειακά ήχου και βίντεο. Με ανίχνευση εγγύτητας και είσοδο σε σύσκεψη με ένα άγγιγμα, οι εργαζόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν τις συνεδριάσεις στην ώρα τους και αμέσως να προβάλλουν το περιεχόμενο του έργου τους στην αίθουσα και σε συμμετέχοντες που συνδέονται από απόσταση.

Μαγνητικό soundbar άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας

Οι νέες οθόνες της σειράς P (P2721Q, P3221D, P3421W) και η νέα οθόνη UltraSharp 24 ιντσών μπορούν να συνδυαστούν με την πιο πρόσφατη ακουστική καινοτομία μας – το Dell Slim Soundbar (SB521A), το οποίο προσαρμόζεται μαγνητικά στο κάτω μέρος της οθόνης και επιτρέπει στους χρήστες να μετατοπίζουν και να περιστρέφουν την οθόνη χωρίς η soundbar να τους εμποδίζει. Ως το πιο λεπτό και ελαφρύ soundbar στον κόσμο, τα ισχυρά του ηχεία 3,6W προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας και εύκολη εγκατάσταση τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας (plug and play) – χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση λογισμικού.

Διαθεσιμότητα

  • H οθόνη UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) θα είναι διαθέσιμη εντός του Νοεμβρίου 2020, παγκοσμίως.
  • Η οθόνη UltraSharp 24 USB-C Hub (U2421E) είναι διαθέσιμη τώρα σε όλο τον κόσμο.
  • Η οθόνη UltraSharp 34 Curved USB-C Hub (U3431WE) θα είναι διαθέσιμη εντός του Δεκεμβρίου 2020, παγκοσμίως.
  • Οι λύσεις για αίθουσες συσκέψεων Dell για Microsoft Teams Rooms (Dell Meeting Space Solutions for Microsoft Teams Rooms) είναι διαθέσιμες από τις 15 Οκτωβρίου παγκοσμίως. Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες της Dell για πληροφορίες τιμολόγησης.
  • Το soundbar Dell Slim Sound (SB521A) είναι διαθέσιμο πλέον σε όλο τον κόσμο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading