Η Dell παρουσίασε το XPS 27 στο πλαίσιο της CES 2017, ένα πανίσχυρο AiO PC με οθόνη 27'' ανάλυσης 4K, το οποίο διαφοροποιείται απ' ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε αυτήν την κατηγορία χάριν στον σύστημα ήχου που αποτελείται από 10 ηχεία, με τα 6 να βρίσκονται στην πρόσοψη (τα 4 για την κάλυψη μεσαίων και μπάσων συχνοτήτων και 2  tweeters στα άκρα).

Η κατασκευή του συστήματος ήχου έγινε σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Jack Joseph Puig και η Dell ισχυρίζεται ότι προσφέρει τον καλύτερο ήχο που έχουμε ακούσει ποτέ σε AiO PC.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Dell XPS 27 θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με panel αφής, καθώς και με βάση που μπορεί να λυγίσει έτσι ώστε να χρησιμοποιείται σαν καμβάς. Προσφέρονται επιλογές για επεξεργαστή Intel Core i5/i7 6ης γενιάς, κάρτα γραφικών AMD R9 M470X, έως 32GB RAM DDR4 και αποθηκευτικός χώρος έως 2TB SSD + 32GB M.2 SSD. Από πλευράς υποδοχών, ο χρήστης θα βρει 2x USB Type-C (Thunderbolt 3), 5x USB 3.0, HDMI, SD card reader, Gigabit Ethernet και audio in/out.

Θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και η τιμή ξεκινά από τα $1499.


Όσοι ψάχνουν μια εναλλακτική στο Microsoft Surface Studio θα χαρούν να μάθουν ότι η εταιρεία παρουσίασε στη CES 2017 και το Dell Canvas, ουσιαστικά ένα monitor 27'' ανάλυσης 4K με υποστήριξη γραφίδας που μπορείτε να συνδέσετε στον υπολογιστή σας και να το χρησιμοποιήσετε σαν τεράστιο graphics tablet.

Θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου σε τιμή $1799.

Advertisements