Demolition Man 2: Ο Sylvester Stallone επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει το sequel!

Αφού αναβίωσε τα δύο σημαντικότερα franchises που τον έκαναν πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο (βλ. Rambo και Rocky), ο Sylvester Stallone ανακοίνωσε επίσημα ότι επιστρέφει και πάλι στον ρόλο του John Spartan διότι θα γυριστεί το Demolition Man 2!

Για όσους δεν θυμούνται, το Demolition Man είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία πίσω στο 1993. Πρόκειται για μια κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, όπου ο αστυνομικός John Spartan και ο κακοποιός Simon Phoenix (Wesley Snipes) ψύχονται κρυογενετικά και τους επαναφέρουν μετά από πολλά χρόνια σε μια ουτοπία όπου δεν υπάρχει έγκλημα.

Το project για το Demolition Man 2 προχωρά διότι ο Stallone τα βρήκε με τη Warner Bros. μετά από τη δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε το 2017, επειδή δεν λάμβανε τα πνευματικά δικαιώματα για τέσσερις πασίγνωστες ταινίες του (The Specialist, Cobra, Tango & Cash και…Demolition Man). Η λύση βρέθηκε και οι δύο πλευρές πλέον συνεργάζονται για μια νέα ταινία.

Πέραν της επιβεβαίωσης, δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για την υπόθεση, το καστ και το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

Loading