up_icon
devolo Gadgets Press Releases

To devolo Magic είναι εδώ! Ζήστε το οικιακό δίκτυο του μέλλοντος, σήμερα!

16 Νοεμβρίου 2018 Yannis Elpidis

To devolo Magic είναι εδώ! Ζήστε το οικιακό δίκτυο του μέλλοντος, σήμερα!

Τα devolo Magic, αποτελούν το νέο πρότυπο στον τομέα της οικιακής δικτύωσης και είναι πλέον άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα. Η νέα σειρά Magic, προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερος εύρος και μεγαλύτερη σταθερότητα. Το devolo Magic συνδυάζει το υψηλής απόδοσης δίκτυο Μesh WiFi με την νεότερη τεχνολογία Powerline, για μια μαγευτική εμπειρία Internet σε ολόκληρο το σπίτι. Το devolo Magic βασίζεται τεχνολογικά σε μία νέα γενιά επεξεργαστών σύμφωνα με το πρότυπο G.hn, που επιτυγχάνει για πρώτη φορά μέγιστες ταχύτητες μέχρι και 2.400 Mbps.

Το οικιακό δίκτυο του μέλλοντος

Το devolo Magic προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό από τον κόσμο του WiFi και του Powerline.

Ο Heiko Harbers, Διευθύνων Σύμβουλος της devolo AG, δηλώνει:

"Το Powerline έχει ως ραχοκοκαλιά της υψηλής απόδοσης WiFi, τεράστια πλεονεκτήματα. Mε τη χρήση του Powerline ως βασική τεχνολογία, το σήμα δεν εμποδίζεται από οροφές ή τοίχους. Με αυτή τη νέα γενιά Powerline που βασίζεται στην αρχιτεκτονική G.hn, προχωράμε σε μία εντελώς νέα διάσταση απόδοσης".

Αντί για 1.200 Mbps που προσφέρονταν μέχρι τώρα, οι νέοι Magic adapters υψηλής απόδοσης, παρέχουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 2.400 Mbps. Αυτό τους καθιστά ως τα ταχύτερα προϊόντα Powerline στην αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλες τις εφαρμογές multimedia, σήμερα. Tο devolo Magic προσφέρει αρκετούς πόρους για την ψυχαγωγία του αύριο. Τα προϊόντα καθιστούν δυνατή τη μετάδοση πολλαπλών βίντεο 4K ή ακόμα και 8K, σε όλο το σπίτι, ταυτόχρονα και άψογα. Ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές όπως αυτές της εικονικής πραγματικότητας που “τρέφονται” κυριολεκτικά με δεδομένα αλλά και τα μέγιστης ταχύτητας online παιχνίδια, καθώς και η σταθερή πρόσβαση σε cloud, είναι πλέον εφικτά, χάρη στα νέα γρήγορα εργαλεία της devolo.

devolo Magic – Απλά μαγικό

Η τεχνολογία devolo Magic χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τη δεύτερη γενιά chips G.hn. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία τονίζει τον ηγετικό της ρόλο στον τομέα της τεχνολογίας. Τα Powerline G.hn chips, παρέχουν μια τεράστια αύξηση στις επιδόσεις και σημαντική βελτίωση στη σταθερότητα και στην εμβέλεια. Τα νέα devolo Magic μπορούν να διαχειριστούν γραμμές μήκους έως και 500 μέτρα, μετατρέποντας έτσι εύκολα οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης στο Internet και μάλιστα, υψηλής ταχύτητας.

Ισχυρό mesh-WiFi

Όλοι οι ασύρματοι προσαρμογείς της σειράς Magic προσφέρουν υψηλού επιπέδου Mesh-WiFi και είναι εξοπλισμένοι με εντελώς νέες και βελτιωμένες δυνατότητες. Η λειτουργία “Fast Roaming" εξασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients, όπως τα smartphones και τα tablets, είναι πάντα συνδεδεμένοι στο ισχυρότερο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι άνθρωποι μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο με τις φορητές συσκευές τους κάνοντας π.χ. video streaming. Το "ConfigSync" επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του WiFi configuration του router σε όλα τα WiFi access points (single SSID). Επιπλέον, η νέα λειτουργία "Airtime Fairness" εξυπηρετεί και WiFi clients υψηλότερης ταχύτητας με προτεραιότητα. Με τη νέα τεχνολογία παλαιότερες συσκευές WiFi οι οποίες ενδέχεται να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για μια λήψη δεν στέκονται εμπόδιο στις πιο σύγχρονες. Το ενσωματωμένο σύστημα "Band Steering" διασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients έχουν εκχωρηθεί αυτόματα στο καλύτερο ασύρματο κανάλι και στη βέλτιστη συχνότητα. Οι devolo Magic adapters, καθιστούν αυτόματα διαθέσιμες για τους χρήστες του, όλες τις λειτουργίες του Mesh-WiFi.

Εύκολη εγκατάσταση και μεγαλύτερη ευκολία με νέα εφαρμογή

Η εγκατάσταση των προσαρμογέων devolo Magic είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μόλις συνδέσετε τον πρώτο προσαρμογέα, που συνδέεται μέσω καλωδίου LAN στον router, όλοι οι άλλοι προσαρμογείς συνδέονται μεταξύ τους μέσα στα επόμενα δύο λεπτά αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε άλλα κουμπιά. Κατά τη διάρκεια της αντιστοίχησης, ανταλλάσσεται μεταξύ των συσκευών ένα μοναδικό αναγνωριστικό ασφαλείας (security ID). Αυτό καθιστά την εγκατάσταση του devolo Magic εκτός από εύκολη και εξαιρετικά ασφαλή.

H devolo παρουσιάζει όμως ταυτόχρονα με τη νέα σειρά Magic και το devolo Home Network app. Εκτός από μία φιλική προς το χρήστη διασύνδεση, προσφέρει έναν ευρηματικό οδηγό εγκατάστασης στους χρήστες με όλη τη διαδικασία βήμα προς βήμα, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις. Η βασισμένη σε browser εφαρμογή devolo Cockpit είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω configuration.

H νέα σειρά προϊόντων, τιμές και διαθεσιμότητα

Η Devolo κυκλοφορεί 2 κατηγορίες προϊόντων: τα devolo Magic 1 και τα devolo Magic 2. Αμφότερα, είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις LAN και WiFi.

Το high-end, devolo Magic 2 WiFi, είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες LAN gigabit και γρήγορο WiFi ac με λειτουργίες mesh. Το devolo Magic 2 LAN, προσφέρει μία θύρα gigabit για τη σύνδεση smart-TVs, streaming boxes ή game consoles στο δίκτυο με καλώδιο Ethernet.Τα δύο μοντέλα devolo Magic 2 “τρέχουν” με μέγιστη ταχύτητα έως και 2.400 Mbps στη γραμμή Powerline.

Το βασικό και πιο οικονομικό μοντέλο της νέας σειράς προϊόντων, το devolo Magic 1 φτάνει μέσω Powerline σε εύρος ζώνης, τα 1.200Mbps. Το devolo Magic 1 WiFi είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο θύρες Ethernet LAN, καθώς και ένα γρήγορο WiFi ac με λειτουργίες mesh. Το devolo Magic 1 LAN προσφέρει μια γρήγορη θύρα gigabit για συνδέσεις Internet υψηλής ταχύτητας.

Όλοι οι προσαρμογείς devolo Magic έχουν μια κοινή πτυχή: Η ενσωματωμένη πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος, εξασφαλίζει ότι δεν σπαταλιέται άσκοπα καμία θέση. Τα νέα μοντέλα devolo Magic είναι συμβατά με όλους τους routers, αλλά όχι με HomePlugAV adapters.

Το devolo Magic 1 WiFi Starter Kit είναι το entry-level kit για τη νέα αυτή σειρά προϊόντων και είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από 149,90 ευρώ. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής για το high-end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit είναι 199,90 ευρώ.

Τα WiFi μοντέλα είναι διαθέσιμα ως Single adapters (μονή συσκευασία), ως Starter Kits (με δύο adapters), καθώς και Multiroom Kits (με τρεις adapters). Τα LAN μοντέλα είναι διαθέσιμα ως Single adapters (μονή συσκευασία) και ως Starter Kits (με δύο adapters).

Τα devolo Magic θα είναι διαθέσιμα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και καταστήματα λιανικής πώλησης. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Ασφαλές WiFi: Προστατέψτε το οικιακό σας δίκτυο με devolo

22 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

H online σύνδεση έχει γίνει για όλους μία αυτονόητη διαδικασία της καθημερινότητας. Πλέον οι περισσότερες συσκευές που διαθέτουμε στο σπίτι μας, από την τηλεόραση μέχρι και την ηλεκτρική σκούπα, απαιτούν ...

WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

30 Μαρτίου 2022 Techgear Team

Η υπερσύγχρονη ψυχαγωγία στο σπίτι είναι τόσο καλή όσο και το WiFi του σπιτιού. Η devolo, με έδρα το Άαχεν, παρουσιάζει τώρα δύο νέα mesh kit για την τέλεια αναβάθμιση του WiFi με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ...

Έρευνα devolo: To WiFi εξίσου σημαντικό όπως το νερό και το ρεύμα στο σπίτι

03 Δεκεμβρίου 2021 Techgear Team

H devolo Greece πραγματοποίησε έρευνα όπου επαγγελματίες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την τηλεργασία. Η έρευνα διεξήχθη το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου του 2021, με τη συνεργασία ...

devolo Magic 2 WiFi 6 Review: Δίνει τέλος στα προβλήματα με το Internet και το WiFi

29 Νοεμβρίου 2021 Christos Elpidis

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που προέκυψαν κατά την περίοδο του εγκλεισμού στο σπίτι λόγω της πανδημίας, ειδικά τους πρώτους μήνες, ήταν η ανάγκη να εξυπηρετηθούν όλα τα μέλη της οικογένειας με το υπάρχον ...

devolo Magic 2 WiFi 6: Το πρώτο Powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6!

11 Νοεμβρίου 2021 Techgear Team

Με το Magic 2 WiFi 6, η devolo παρουσιάζει τον πρώτο Powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6. Σε αυτή τη συσκευή, που αποτελεί τη νεότερη ναυαρχίδα της εταιρείας, οι ειδικοί της devolo στην οικιακή δικτύωση, ...

Hands-On με το devolo Mesh WiFi 2

27 Απριλίου 2021 Vasilis Ananiadis

H devolo είναι γνωστή εδώ και χρόνια αποτελώντας την Νο1 λύση σε θέματα οικιακής δικτύωσης. Με το devolo Mesh WiFi 2 το οποίο έχουμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε, η εταιρεία αναβαθμίζει τα προϊόντα της...

devolo Mesh WiFi 2: Γρήγορο και αδιάλειπτο Internet σε όλο το σπίτι

03 Φεβρουαρίου 2021 Techgear Team

Η devolo ειδικός στη δικτύωση, βγάζει κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi και χάρη στα νέα Mesh WiFi 2. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στην καινοτομία του mesh WiFi και της τεχνολογίας G.hn που χρησιμοποιούνται ως ...

Έρευνα: Οι δυσκολίες της τηλεκπαίδευσης σε καιρούς lockdown

18 Ιανουαρίου 2021 Vasilis Ananiadis

H devolo Greece σε συνεργασία με το InfoKids.gr, πραγματοποίησε έρευνα όπου γονείς κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την τηλεκπαίδευση. Η έρευνα διεξήχθη το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και τέλος ...

Παγκόσμια Ημέρα Internet 2020: Τα δίκτυα δεδομένων πιο γρήγορα από ποτέ

28 Οκτωβρίου 2020 Techgear Team

Περισσότεροι χρήστες, περισσότερα data, περισσότερη online επικοινωνία. Μέσα σε αυτή την ασυνήθιστη χρονιά, το Internet έχει αποδείξει για ακόμα μια φορά πόσο αναγκαίο έχει γίνει για την καθημερινότητα μας σε ...

5 συμβουλές για να βελτιώσετε την ψηφιακή σας ασφάλεια

09 Οκτωβρίου 2020 Vasilis Ananiadis

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας κυβερνοασφάλειας. Οι κίνδυνοι όμως υπάρχουν συνέχεια και πρέπει να ξέρουμε να προφυλαχτούμε από αυτούς ανά πάσα στιγμή. Ειδικά στην περίοδο που διανύουμε όπου πολύ μεγάλο ...

Loader
please wait
techgear_icon