Διαγωνισμός: Κέρδισε το Diablo III: Reaper of Souls

Το Techgear.gr  σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το Diablo III: Reaper of Souls, το εκπληκτικό expansion του Diablo 3 που ξεπέρασε τα 2.7 εκατ. πωλήσεις μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.


Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής του Diablo III: Reaper of Souls, μία ευγενική προσφορά του AnimeHouse.gr, του μεγαλύτερου ελληνικού eShop για αυθεντικές Anime/Manga φιγούρες και αξεσουάρ αγαπημένων games!

D3 ROS

Update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Αλέξης Δερμεντζόγλου (a***tz***ou@hotmail.com),ο οποίος έχει ειδοποιηθεί ήδη με email από την εφαρμογή που χρησιμοποιούμε. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι τις 31/05/14, επαναλαμβάνεται η κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 20 Απριλίου στις 23:00. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Δευτέρα 21 Απριλίου για την παραλαβή του δώρου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Advertisements