Plunderstorm: Το battle-royale mode του World of Warcraft Dragonflight!

Το World of Warcraft: Dragonflight εισάγει μια ολοκαίνουργια λειτουργία battle royale περιορισμένου χρόνου που ονομάζεται Plunderstorm. Το Plunderstorm, το οποίο φτάνει με την έκδοση 10.2.6, προσκαλεί τους παίκτες στα εδάφη των Arathi Highlands, όπου μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα event με πειρατικό θέμα, battle-royale με έως και 60 παίκτες για να πολεμήσουν, σε solo και duet modes.

Η Blizzard Entertainment αναφέρει ότι με το Plunderstorm, το περιβάλλον χρήσης και οι ικανότητες θα είναι μοναδικές, οπότε οι gamers μπορούν να περιμένουν κάτι λίγο διαφορετικό από το World of Warcraft με το οποίο είναι εξοικειωμένοι. Όπως συμβαίνει και με άλλα παιχνίδια battle royale, όπως το Fortnite και το Apex Legends, το Plunderstorm θα διαθέτει επίσης έναν χάρτη που συρρικνώνεται, αναγκάζοντας τους παίκτες να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον καθώς κρύβονται ή μάχονται για να φτάσουν στη νίκη.

Το Plunderstorm είναι ανοιχτό σε όλους τους ενεργούς παίκτες του World of Warcraft, είτε μέσω εφαρμοσμένου χρόνου παιχνιδιού είτε μέσω ενεργής συνδρομής, καθώς και σε παίκτες του WoW Classic. Ωστόσο, οι gamers που δεν παίζουν το Dragonlight θα πρέπει να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τον σύγχρονο client του παιχνιδιού, αλλά δεν χρειάζεται να αγοράσουν το τελευταίο expansion για να παίξουν, καθώς η λειτουργία battle royale είναι προσβάσιμη στην οθόνη επιλογής χαρακτήρα.

Loading