Diablo 4: Ένα expansion κάθε χρόνο θα κυκλοφορεί η Blizzard

Μια είδηση που σίγουρα ενδιαφέρει τους εκατομμύρια gamers που επένδυσαν στο Diablo 4 έρχεται από τον γενικό διευθυντή του franchise, Rod Fergusson, μέσα από τη συνέντευξη που παρέθεσε στην ιστοσελίδα Dexerto.

Ουσιαστικά, ο Fergusson επιβεβαίωσε πως η Blizzard σκοπεύει να κυκλοφορεί ένα επί πληρωμή expansion για το Diablo 4 κάθε χρόνο, το οποίο θα προσθέτει νέα κεφάλαια στην κύρια ιστορία του παιχνιδιού, ενώ κάθε τρίμηνο θα έχουμε τα seasonal updates που θα προσθέτουν νέες δευτερεύουσες ιστορίες, όπως το Season of Blood που περιμένουμε στις 17 Οκτωβρίου 2023.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία επιβεβαιώνει τον στόχο κυκλοφορίας ενός expansion κάθε χρόνο, αν και είχε δείξει από το λανσάρισμα τις προθέσεις της για υποστήριξη του Diablo 4 με νέο περιεχόμενο σε τακτική βάση. Ήδη από τον Ιούνιο είχαμε μάθει πως δουλεύουν επάνω σε 2 expansions, πέρα από τα seasonal updates, και ο Fergusson είτε επισημάνει ότι όταν φτάνει η ανάπτυξη του πρώτου στο τέλος της έχει ξεκινήσει ήδη η ανάπτυξη του δεύτερου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το περιεχόμενο του πρώτου expansion, ωστόσο, ποντάρουμε στην προσθήκη μιας ακόμη κλάσης (Paladin, Crusader ή κάτι άλλο) και πανηγυράκια με τον πατέρα της Lilith, τον Mephisto. Πιθανότατα θα έχουμε νέα για το πρώτο expansion του Diablo IV τον προσεχή Νοέμβριο στο συνέδριο BlizzCon.

[via]

Loading